Nebezpečný Caribik

Dobrodružný / Thriller

Kanada, 1987, 90 min

Michael Kennedy

Mychael Danna

Ale no tak, zas tak špatné to nebylo, akce je prakticky hned od začátku pak to trochu upadne, ale konec je zase akční. Takový správný tipycký béčko na nedělní odpoledne. Všechno dosejpá, mozek si bere dovolenou a já se můžu jen bavit. A navíc Savage je sympaťák.(26.3.2011)

• SOLOM.

Občas se tu objeví několik humorných chvilek, ale jinak je to docela bída. Rozhodně jsem od toho čekal mnohem víc a především mě moc nepotěšil výkon Johna Savage. Jediné na co se tu dalo dívat byla docela pěkná herečka, ale ty jsou v každém druhém filmu. Takže si tenhle film rozhodně nekupujte, protože jde o zbytečně vyhozené prachy!!!(16.6.2010)

• RetroMan

Tak tenhle film si pamatuji z koloběhu VHS, jakých na konci osmdesátých let bylo docela hodně. Všechny si byly velmi podobné. Na začátku 90. let bylo těchto podobných filmů ve videopůjčovnách celá řada.(28.6.2010)

• FoxMulder

Naivní a špatně natočený snímek plný klišé, s mdlými a nezajímavými hlavními postavami. Jediné plus je příroda Belize, což není mnoho...(20.12.2008)

• omega_SK

....inu DVD EDiCE a ďalší ich MEGAsHiT. Od nich sa asi nič iné nedá čakať(9.4.2009)