Zeď tajemství (TV film)

Smrť za stenou

Thriller / Mysteriózní

Kanada / USA, 2003, 105 min

• Guzo

Mně se tenhle film docela líbil. Nebo minimálně ta část, kdy jsem čekal, že konec bude ve stejném stylu jako zbytek (do té doby vydařeného) filmu a ne že se to zvrhne v krimi..(28.7.2008)

• Slimak

Ze začátku to působilo dosti tajemně a vskutku mrazivě....z divných zvuků a hlasů měl člověk krajně znepokojivý pocit....ještě ty klepy po baráku..."Neslyšíte v noci ty divné zvuky?Necítíte snad jak vás pozorují?" Brrr...no ale potom prásk....tajuplné řeči už začaly býti navýsost trapnými a vomejlalo se v nich furt jedno....kdyby si to udrželo svůj počáteční potenciál mohlo to vyjít na sakra dobrý thriller...jenže udělat z toho pitomou kovbojku kde se všichni postřílej pak ještě jednou ožijou a zase ze poštřílej je na prd.(28.7.2008)

• corpsy

Roztrasený, akože napínavý biják s umelou Nicole Eggert.(27.3.2011)

• Bartoloměj

přiznávám, viděl jsem jen deset minut, někde uprostřed filmu ( a navíc jsem byl celkem ovíněn ) nicméně věty jako: " Podívej, policie tvrdí, že to byla nehoda při zalévání květin, ale ona žádné květiny neměla!! " nebo " Policie řekla, že uhořel po nehodě od zapálené cigerety... ale on vůbec nekouřil ani jeho přítelkyně......." mě srazily do kolen. budu si to muset někde sehnat a vyčlenit si na to jedno ( dvě, tři... ) klidné odpoledne, abych pochopil všechny ty složitosti tohodle temného a mysteriózního skvostu...(28.7.2008)

Jednoho nedělního večera jsem byl odkázán pouze k televizi a rozhodl jsem se tak dát šanci následujícímu filmu. Jedná se o thriller, kde se začíná pozvolna roztáčet zajímavá zápletka kolem letité vraždy s nečekanými obraty v ději, že ani sami do konce filmu nevíte, jak vlastně skončí. Ne vše se zdá, jak vypadá. 75%(9.8.2008)