Reklama

Reklama

Happy Tree Friends 1 - První krev

(video kompilace)
  • USA Happy Tree Friends: Volume 1: First Blood
všechny plakáty

Obsahy(1)

První díl zabijácké klasiky... PRVNÍ KREV Happy Tree Friends jsou roztomilá plyšová zvířátka, jejichž každodenní dobrodružství končí katastrofou. Nezáleží na tom, jak nevinně jejich den začíná, ale vždycky končí ublížením na zdraví nebo smrtí. (oficiální text distributora)

Recenze (145)

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Sakra co se vám to lidi líbí? Brutální vraždění se malých plyšových zvířátek? (které se teda občas zabijejí dosti vtipně) Ale co je zábavného na zabíjení? (no když omylem uříznete svému synkovy hlavu strojkem na vlasy) A všude tolik krve!!! Někdy se i zasměju, většinou, ale sedím dál od monitoru a pozoruji jak se moji ostatní vrstevníci velice baví... Nechápu... ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Několik epizod (brutálních skečů) animovaného seriálu poskládaných na jednom DVDčku. Samostatné krvavé příhody skupinky lesních zvířátek jsou super, i když mi ke konci přijde, že jejich kvalita slábne, jakoby tvůrcům docházel dech. Výsledný dojem kazí po chvilce otravná znělka mezi jednotlivými epizodami a nepříliš zábavný audiokomentář. Slabší čtyři hvězdičky. ()

Reklama

hribisko

všechny recenze uživatele

Ať už byly původní záměry tvůrců sebeušlechtilejší, vyklubala se z nich jen adorace násilí v celé své kráse. Tyhle příběhy by pro svou kontrrroverznost asi jindy vzniknout nemohly, dneska však nijak zvlášť nepohoršují. Buď budete slintat, nebo zvracet. Černá nebo bílá ( i když navlečená do rudé). Každopádně je to gore a těžce sick navrch. ()

Peť@n 

všechny recenze uživatele

Roztomilé, morbidní, orginální, vtipné? Ale ano!!! Tahle věčně umírající zvířátka si zamilujete... Po čase možná omrzí, že způsoby smrti v dalších dílech přecházejí ve stereotyp, ale to mě určitě od 5 hvězdiček neodradí! Vzpomínám na krásné časy, když sme s kamarády seděli k ránu v nějakém baru a na velké pláto tam promítali, tuším na MTV, právě Happy tree Friends... Vřele doporučuji. ()

Compadre 

všechny recenze uživatele

Jestli mám tenhle miniseriál (jestli se tomu dá vůbec říkat seriál) k něčemu přirovnat, tak první co mě napadá, je jako asi u spousty lidí Itchy a Scratchy - kultovní gore srandička ze seriálu Simpsonovi. Nemůžu si ale pomoct...tohle prostě nějak neni ono...Originální záležitost, proto ta čtvrtá hvězda. ()

Zajímavosti (2)

  • Podle seriálu byla vytvořena také počítačová hra, která nese název „Happy Tree Friends: False Alarm“. (Terva)
  • Příběhy byly původně kresleny pro internet, kde si svou premiéru odbyli v roce 2000. Teprve pozdějI byly vydány na DVD. (Terva)

Reklama

Reklama