Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lisa Walkerová, mladá a velmi zaměstnaná manažerka bankovní firmy, právě uzavírá svůj první velký obchod, když dostane zprávu o smrti muže jménem Stanley a když ještě navíc objeví doma v akváriu mrtvou rybičku, rozpláče se. Druhý den dostane velkou kytici, ale marně pátrá po tom, kdo ji odeslal. Nakonec zjistí, že kytici poslal Lewis Farell, který pracuje v květinářství. Viděl ji den předtím plakat a tak ji chtěl potěšit. Mladý muž přiměje Lisu, aby s ním strávila den a ukáže jí svou velkou zahradu na střeše domu. Je jasné, že se do dívky zamiloval, protože její byt se plní květinami. Když se mu pokusí domluvit, vypráví jí o tom, jak mu zemřela žena při porodu a jak od té doby žil sám, až do chvíle, než ji spatřil. Stanou se milenci a tráví spolu šťastné chvíle. Jenže pak se blíží Vánoce a Lisa odmítá odjet s Lewisem k jeho rodičům. Stále se nemůže zbavit tísnivých vzpomínek na své neradostné dětství, které jako nalezenec prožila v náhradní rodině, jak zůstala sama s nevlastním otcem Stanleyem, který pil a zneužíval ji. Od té chvíle se bojí prožívat milostné či rodinné vztahy naplno. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (47)

peetriss 

všechny recenze uživatele

Nic proti romantickým filmům nemám, ale i díla tohoto žánru musí být natočeny s určitou dávkou umu. Snímek je natočen, co do kvality, na úrovni tuctových televizních účelně sladkobolných filmů, kterých můžete např. na Hallmarku vidět stovky. Navíc Christian Slater hraje v tomto filmu velmi nepřesvědčivě. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Romantický introvert a zahradník Christian Slater a frustrovaná manažerka Mary Stuart Masterson, hřejivý příběh, který ovšem nemá co nabídnout (natožpak nějakou gradaci), a několik popíkových hitů. Odvar červené knihovny jak vyšitý. Škoda, že Michael Goldenberg je stejně průměrný režisér jako scénárista. ()

Reklama

sud 

všechny recenze uživatele

Sladkobolná romance, naprosto standartní a očekávatelná. Samozřejmě velmi naivní děj, dva krásní mladí lidé se do sebe zamilují, nacházejí k sobě lásku, také nějaké ty hádky, ale nakonec se láskyplně usmiřují. Herecké výkony jsou nevýrazné jako všechno po umělecké stránce filmu. Slabé, ale k zahnání nudy nebo při špatném počasí se použít dá. ()

5150 

všechny recenze uživatele

Christiana Slatera v romantických postavách vídám rád (mj. NEZKROTNÉ SRDCE) a navíc s Mary Stuart Masterson tvoří hezký pár, což je u tohoto žánru základní podmínka. Prvním ze dvou písničkových předělů je "Independent Love Song" od Scarlet a přestože jsem to viděl již podruhé, znovu mě to příjemně pobavilo. ()

Rousse 

všechny recenze uživatele

V jednom ze svých největších hitů zpívá Alice Cooper z plna hrdla "Hey hey hey hey, hey stoopid what you tryin' to do?" - no a přesně ta samá myšlenka mi běžela hlavou, když jsem sledovala tenhle magorák. Uplně stupidní scénář plný úděsných hlášek "Nechci být nikterak úporná..." - řekne tohle moderní žena 20. století? Ještě topornější herecké výkony a naprosto otřesný dabing. Pokud někde na počátku byla myšlenka, tak skončila hodně hluboko pod kytičkama a těma kopama hnoje, co tam herci nakydali. Ne - tohle si mě opravdu nezískalo. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama