Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdědit po vzdáleném strýčkovi vlastní aerolinky, tomu už se říká terno. Půvabná Terry ovšem netuší, že firma je zatížena dluhy a věřitelé už klepou na dveře. Jak z takové šlamastiky ven? Vyzývavá dívka si ale ví rady: stačí jen navléknout pár kamarádek do bikin, ulovit bohatého ropného magnáta a uspořádat během prvního letu párty, na kterou nikdo z cestujících nadosmrti nezapomene. V lechtivé soft erotické komedii předvede své tělesné přednosti Regina Russelová i další… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Usmievavá erotická komédia Freda Olen Raya prinášajúca pasažierom aeroliniek, leteckým spoločnostiam, ich personálu a vôbec všetkým tým, ktorí sa točia okolo leteckého priemyslu, ďalší podnet na sexuálne fantázie počas svojej práce s patričnou dávkou jednoduchého humoru. Bežný divák si let spoločnosťou “Bikini Airways“ pod krídlami roztopašných fotomodeliek, dokáže užiť porovnateľne. Škoda len, že výlet do oblakov rozkoše sa nenachádza v ponuke balíka služieb leteckých spoločností :) Erotické spestrenie (film neobsahuje porno scénky) príťažlivých slečien v bikinách, jednoduchý, ale zato veľmi príjemný zmysel pre humor rozpoznateľný azda v každej scénke, či nefalšovaná radosť a úsmev na tvárach povoľnej posádky krachujúcej spoločnosti, a iné prednosti (!!!), robia z tohto nenákladného softcore porna zážitok nesporných kvalít v rámci, takpovediac amatérskej skupiny erotickej produkcie parodujúcej bez zábran hociktorú z ľudských činností/nečinností. Oznam pre pasažierov letu spoločnosti “Bikini Airways“ – NEPRIPÚTAJTE SA PROSÍM. UVOĽNITE SA! ()

Grimaldon 

všechny recenze uživatele

Fred Olen Ray konečně našel svou parketu. Po špatných hororech, a ještě horších akčních snímcích už asi neměl nabídky u klasického filmu, a tak přesedlal k erotickým komediím pro kabelovku. Používá sice pseudonym ale i tak se nemá za co stydět. Myšleno v porovnání ke své předchozí tvorbě. Možná ani on sám nečekal jaký úspěch jeho „Bikini“ antologická filmová série dosáhne. A vše začalo tady u Bikini Airways v hlavní roli s Reginou Russell a dalšími sympatickými dívkami. Na poprvé to v rámci své kategorie není vůbec špatné. ()

Reklama

Galerie (8)

Reklama

Reklama