Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (46)

plakát

Zabij nebo zemřeš (1991) 

Hugh Hefner stvořil Playboy Playmates a Andy Sidaris je pak spolu se svou manželkou a synem využil k vybudování nejprsatějšího filmového universa, série trojité B. Tento pokud počítám správně již šestý film má v sobě sice nepřeberné množství létajících prostředků a záporáka s tváří senseie Miyagiho, ale zdejší slečny se ve srovnání s budoucími kolegyněmi řadí, ať už vinou boha či bázlivého plastického chirurga k těm méně obdařeným a zas tak často se nesvlékajícím. I ti nejlepší se v počátcích museli řemeslo nějak naučit a jako Sidarisuv trénink na budoucí sklizeň velkých melounů to skutečně není zas tak špatné.

plakát

Pohroma ve stříkačce aneb Otrlá primadona (1987) 

Evil Spawn je typický zástupce osmdesátkových filmů Freda Olena Raye. Trochu horor, trochu sci-fi a k tomu trocha nahoty. Tu teda primárně nezajištuje hlavní hrdinka, ale na jeden bazénový okamžik její půvabná asistentka. Ve správném rozpoložení může film fungovat jako dobrá komedie. Jen je škoda že nejen dle Čsfd, ale i dle Imdb zde hrající Gordon Mitchell a hlavně můj oblíbenec Richard Harrison se jaksi neukáží. Velká škoda.

plakát

Plnou parou vzad! (2002) 

Sice bylo smutné pozorovat úpadek kariéry Rogera Moorea, i zcela nevtipný příběh s homosexuální plavbou, ale co za pozorování rozhodně stálo byla Victoria Silvstedt v plavkách či spodním prádle. Půvab který ona i její kolegyně na plátno po celou dobu přinášejí celý snímek zachraňuje od úpadku na filmové dno. Ale nebýt Silvstedt a ještě teda i Roselyn Sanchez, na film bych si po shlédnutí ani nevzpomenul. Což je vlastně dobře, protože nic lepšího než švédský bikiny team od tvůrců skutečně nedostaneme.

plakát

Chuť melounů (2005) odpad!

Možná nemám vkus a umělecké cítění když se mi tento snímek nelíbil. Ale než někdy v budoucnu spatřit něco podobného, to radši budu pro část divácké obce jen prosťoučkým konzumentem obsahu. Protože u tohoto bizarního, nevtipného a svým pomalým tempem uspávajícího filmu zkrátka nespatřuji cokoliv pozitivního. Mám tu vnímat kritiku porno průmyslu, nebo snad klimatické změny,  či složitost vztahů a lidské existence? Ať mi film a  jeho tvůrci chtěli říct cokoliv, já o to díky jejich zpracování neměl zájem. A nechápu jak vůbec někdo může.

plakát

Příběhy ze života Alžběty, kněžny Čachtické (2008) odpad!

Ani ženská těla v celé své kráse nedokáží ospravedlnit existenci teto nechutné nudy. Nahota je totiž vždycky fajn, ale podřezávaní krků opravdu ne. A ano ,šel jsem do toho s tím, že se jedná o příběh Čachtické paní. Ale i když pominu nechutnosti tak nemůžu pominout tu všudypřítomnou nudu a natahovanost. Dlouho trvající záběry na jedoucí kočár, na sbírání krve a spoustu podobných zdlouhavých scén. Krátká stopáž tak působí jako tříhodinové utrpení i když v realitě má jen něco přes hodinu. Simandl našel svůj fetiš a zůstává mu věrný. Já naopak jako divák jeho další, novější snímky snad už nikdy nespatřím.

plakát

Cougar Club (2007) 

Dá se říct že i mě osobně jsou ženy řadící se pod pojem cougar, stejně jako hlavním hrdinům, víc než sympatické. Filmu jsem tedy byl od počátku kvůli jeho hlavní myšlence a vlastně i obsazení dost nakloněn. Tvůrci bohužel nedokázali tento potenciál vůbec využít. Dva mladí, nezajímavý herci v hlavních rolích, otravná Kaley Cuoco které bych po shlédnutí na rozdíl od producentů roli Penny v TBBT nikdy nesvěřil, jen minimum nahoty co je nahrazováno vtipy o zažívacích potížích. Cougar club je úžasná myšlenka ať už v realitě nebo jako film a bylo by dobré ji v obou případech realizovat, ale promyšleně. Tak se třeba někdy dočkáme. Tady jsme se totiž jako diváci nedočkali určitě.

plakát

Neue Abenteuer des Sanitätsgefreiten Neumann (1978) 

Tak tohle se hodně nepovedlo. Když pominu volbu žen, které měli jistý půvab, tak mám s filmem spojené jen negativní emoce. Rádoby vtipy a milostné scény na dohled od obrazu Adolfa Hitlera, a celý děj odehrávající se na hnusném statku během druhé světové války mi přišli po většinu času jen nevhodné a neuctivé. Opravdu velký krok vedle.

plakát

Mstitel (2021) 

Hodně silný WTF film. Něco tak prapodivného jsem v českém snímku skutečně ještě neviděl. Smíchat dohromady alkoholismus, mimozemšťany, filozofovaní pana Duška, buldozer jak s Mad Maxe, asi  cestování v čase a Rusko, to chtělo velkou odvahu. Nebo alespoň velké množství drog. Hodně sympatická bude pro milovníky velkých tvarů zjevení postavy pošťačky Marušky a třeba někoho zaujme z dály se nesoucí vzdychání sousedky v podání Pavly Tomicové účastníci se orgie. Nebo v mimozemšťana měnící se Hana Vágnerová. Proti gustu žádný dišputát. Já jsem po shlédnutí nicméně stále rozpolcen, což je asi většina diváků. Opravdu fascinují film.

plakát

Nackt und keß am Königsee (1977) 

V době kdy většina německých režisérů ukazovala ve svých lechtivých filmech jen hezkou nahotu, tady do toho Jürgen Enz skočil naplno. Žádná soft erotika ale scény skutečného sexu. Mladý pár, starší s mladší či dvě ženy spolu. Tady si každý přijde na své. Já se tedy bavil hodně. Jako fanouška bavorských komedii si mě zdejší prostředí, obsazení a vlastně i trapný humor a děj zcela získaly.

plakát

Pornhub: Sex, prachy a internet (2023) 

Nestraně tvářící dokument který se snaží seč může podpořit tvůrce erotického obsahu, ale z nějakého důvodu to není ochoten říct napřímo. Je fajn seznámit se pro mě s novou a sympatickou „herečkou“ Gwen Adorou i spatřit známé tváře jako Siri Dahl, Asu Akiru nebo Cherie DeVille. Všichni varují před možným dopadem zcela jistě správného záměru zamezit nelegálním „filmům“ pronikat má internet. A já musím jenom souhlasit. Ať každý dělá případně se dívá v mezích zákona na cokoliv jenom bude chtít. Klidně bych od Netflixu ocenil víc takovýchto dokumentů ale se zcela jasným sdělením. „Herečky a herci“ za to špatné na internetu opravdu nemůžou a když jim bankovní společnosti zabrání vydělávat v bezpečném prostředí, celá situace se jen a jen zhorší.