Reklama

Reklama

Karate tiger 1: Neustupuj, nevzdávej se

  • USA No Retreat, No Surrender (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jason Stillwell, syn majitele karate školy, je velkým fanouškem Bruce Leeho, sám však ale moc dobře bojovat neumí. Všechno se změní, když se mu jedné noci zjeví duch Bruce Leeho a začne ho trénovat. Jason se naučí ubránit nejen sebe, ale i své nové přátele ze Seattlu a svého otce, za jehož školu ve finále bojuje proti smrtelně nebezpečnému ruskému bojovníkovi Ivanovi (Jean-Claude van Damme). (Fary)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

anderson 

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: JOJ = 1.1.2011 (R: JOJ Plus = 26.1.2013), réžia českého znenia (INTERSONIC 1992) = PETR TICHÝ - Myslel som si, že po tých rokoch bude na mňa úvodný diel voľnej série, ktorá si v "reichu" vyslúžila názov KARATE TIGER pôsobiť nepatrične a hlúpo. OMYL. Ak si uvedomíte, že tu nejde o príbeh, ale o poriadnu "martial arts" action, je to bomba. Spätne si teda kladiem otázku, prečo je dodnes stále populárna tak neskutočne debilná séria KARATE KID s rachitickým "hrdinom" a majstrom, ktorý vie prd. (4.10.2007) ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

....v časoch synchronnych dabingov,piratsky skopírovaných VHS kaziet z Rakúska,toto bolo niečo -hmm karate,americký film,akcia.... no hooodne naivné to je - videl som minule na satelite....tie pózy,vyrazy tvare i súboje ....neviem či i dnešní tinedžeri toto tak hltajú ako my vtedy.........ja už iste nie len zhovievavý úsmev. ()

Reklama

messiah 

všechny recenze uživatele

Karate Tiger jsem viděl ještě se simultáním překladem na jediném přehrávači VHS v okolí...byl umístěn ve společenské místnosti zbrojnice místní SDH a jako malí caparti jsme se tam slézali když šli "velcí kluci" koukat na filmy. Viděl jsem tam poprvé Ramba, Karate Tiger a Terminátora...ale Karate Tiger byl z naší strany nejžádanější film, protože když jsme řekli že chcem pustit Karate tiger, "velcí kluci" nám pustili péčko :D Doma jsme pak tvrdili pravdu - že jsme koukali na Karate tiger samozřejmě. Rozhodně významný film z mého pohledu .o) ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se dočetl, že tato karate fraška některé uživatele v mládí motivovala, aby byli jako afektovaný pubescent Jason Stillwell a honili po ringu Van Dammeho. No a ti samí se nyní honí už pouze za body - osud je holt vachrlatý a sebevědomí křehká věc.. Mezi žánry postrádám popisek komedie, jinak stejně staromilsky tupoučké jak Tygří srdce s T.J.Robertsem. Hezká červená kravata, Jeane-Claude, ta snad stála víc, než dělal tvůj honorář.. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Je mi lito ale pro mne to takovy hit proste neni ten chudak student kterymu vsichni hazou klacky pod nohy co ozivi ducha Bruce Lee aby ho trenoval se mi ani trochu nelibil abych rekl pravdu poustim si uz jen zacatek a konec kde je JCVD protoze je to jedna z jeho suverene nejnabitejsich roli takhle skvely souboje jako tady uz v mnoha filmech nepredvedl prostredek filmu je bohuzel odou na teanagerskej film a ty mladeznicky kecy mne nebavi fakt pakarna aspon ze ten finalni turnaj to vylepsil Van Damme jeho vymlaceni protivnika a roznozka mezi provazy je proste cool jinak slabota bez nej by to byl film o nicem ()

Galerie (38)

Zajímavosti (33)

  • Film je možné spatřit celkem ve 3 verzích. 85minutová verze pro Spojené králoství, 94minutová DVD verze a videoverze z roku 1986 se stopáží 79 minut. (Eldrick)
  • Jason Stillwell (Kurt McKinney) hází přes trám boxovací mičudu a používá při tom karabinu. Po vytažení karabiny až ke stropu by však boxovací mičuda měla být na zemi, ne stále ve stejných místech. (Armin82)
  • Na večírku hodí Scott (Kent Lipham) na Jasona (Kurt McKinney) velký kus dortu, který se mu přilepí na košili na levé straně hrudníku, ale když se Jason otočí a dojde k Deanovi (Dale Jacoby), není po dortu ani případném fleku na košili ani památky. (Armin82)

Reklama

Reklama