Reklama

Reklama

Půvabná, ale chudá venkovská dívka Paloma touží po veliké lásce a lepším životě. Jednoho dne konečně potká muže svých snů - dědice kávového magnáta. Přestože se do ní Diego zamiluje na první pohled, jejich vztah čeká nejedna těžká zkouška... (TV Prima)

Recenze (74)

klapqua 

všechny recenze uživatele

som pri tom večerávala, písala úlohy, maľovala, varila... dobrá zvuková kulisa, keď nechcete mať ticho, nemáte náladu na hudbu a potrebujete niečo nad čím netreba rozmýšlať... ale úprimne, jednoznačne jedna z najkvalitnejších telenoviel, výpravou, hercami, hudbou, kamerou, prostredím... je to síce remake (myslím že pôvodná tel. sa volala káva s vôňou ženy) ale je to good. Občas mi síce kvalitne pila krv nonstop histerická Palomita, ale dalo sa.... a Fabian bol vskutku sexy zloduch, Miguel ma bavil najmä vďaka skvelému Danglovmu dabingu a dokonalej slizkosti... Barbare som závidela ozaj nádherné vlasy a Daniele zase celkový štýl a Čokoládku ;)... Nevidela som každý diel, ale vždy som ostávala v obraze... niektoré herecké výkony boli celkom fajn a plusko to má najmä za pieseň Paloma Negra (srdovka) ()

Eywa11 odpad!

všechny recenze uživatele

Paloma a Diego! To je sága, ktorej skoro všetky časti som absolbovala, keď ma mala babka na starosti!😀 Možno preto nie som astronautka, lebo ako malá som zažila toto vymývanie mozgu! Toto je odkaz do budúcnosti! Vnúčence moje tešte sa! Babi vám bude púšťať hviezdne vojny, pána prsteňov a harryho pottera stále dookola, potom môžte rovnaké zmagorené komentáre písať aj vy! Babi vás lúbi! A v špajzy má schované sladkosti..... Tak zatiaľ pa pa 😀 ()

Reklama

kepiash 

všechny recenze uživatele

Ať to zní jakkoliv nepravděpodobně, s touto mexickou telenovelou jsem si vytvořil zvláštní pouto. Podotýkám, že to zdaleka není žánr, který bych vyhledával, neboť jsem za svůj život žádnou jinou neviděl a zřejmě ani neuvidím. Nejsem si jistý, zda jsem někdy u sledování něčeho podobného vydržel déle než 10 minut. Přesto všechno jsem jako malý kluk viděl všechny díly Hříšné lásky. Když dnes ságu rodu Sambrano opakují, už u toho nevydržím každý díl, protože mě strašně štve, že si spolu Diego a Paloma prostě jednou nesednou, aby si všechno vyříkali a místo toho střídavě dělají "Zagorky". Nicméně stále si alespoň průběžně zjišťuji co se v promeškaných epizodách dělo. Nevím jestli mé komentáře někdo vůbec čte, ale jestli ano, tohle je takový můj "coming out", protože Cuando Seas Mia je z nějakých nepochopitelných důvodů moje "Guilty pleasure" :D ()

Pat_rick_fan 

všechny recenze uživatele

Pravdepodobne najlepšia záležitosť z toho množstva juhoamerického balastu, čo kedysi vládol poobednému vysielaniu slovenských televízií, kým žezlo neprebral balast turecký. Najviac cool záporáci (či antihrdinovia?) na meter štvorcový a najprecítenejší dabing ktorý si pamätám (Slávka Halčáková si zaslúži dabérsky Oscar). Ale hlavne: relatívne dobrá gradácia a budovanie napätia počas celého seriálu, čo je pri tých mexických rýchlokvaškách výnimka (hovorí kamarát ktorý to občas pozerával, samozrejme). ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Byla bych pěknej pokrytec, kdybych nepřiznala, že se na tuhle telenovelu celkem pravidelně koukám. Myslím si (zatím), že v tomto žánru se jedná o nadprůměr.O hraní herců jako takových nemá cenu diskutovat, telenovely mají svůj vlastní způsob "hraní". A tak se postavy někdy chovají trapně a nelogicky, ale v tomto případě to není nic nad čím bych si rvala vlasy... přeci to nějak musí natáhnout na těch 238 dílů. Na Palomu (Silvia Navarro) se pěkně kouká a dokonce i na místy slabošského Diega (Sergio Basañez). // 26.4. snižuju ze tří na dvě... ale baví mě neskrývaná reklama na Ajax :)) // 10.10. těsně před finišem opět navyšuju... sice je to protahované až hanba, ale některé scény mě hodně překvapily (u telenovel bych je spíš nečekala), a taky co se vyklubalo z Migela. Diega bych (namísto happyendu) nakopala do zadnice a s ním i jeho drahou babičku. Tři hvězdy. /// 14.9.2018 Hele... vím, že je to jen telenovela... ale najde se v celým Mexiku, nebo vlastně na celý týhle planetě někdo, kdo fandí schizofrenímu mentálu Diegovi? Hlaste se do zpráv. Děkuji! ()

Galerie (8)

Zajímavosti (11)

  • Herečka Anette Michel si během natáčení vytvořila závislost na kouření, jelikož cigareta byla neodmyslitelnou součístí intrikánky Bárbary, kterou ztvárnila. [Zdroj: Markiza.sk] (fiLLthe3DD)
  • Mezi Anette Michel (Barbara) a Rodrigem Abedem (Fabian) při natáčení vznikl vztah. Pár se nakonec o rok později vzal, avšak v roce 2003 se rozešli. (fiLLthe3DD)
  • Na údržbu haciendy zde služebné používají čistící prostředek Ajax – ten je pokaždé někde položený tak, aby byla jeho etiketa čitelná. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama