Reklama

Reklama

VOD (1)

Tři bratři chtějí pomstít tragickou smrt milované osoby, ale zapletou se přitom s dcerami těch, kteří mají podle nich všechno na svědomí. (Netflix)

Recenze (70)

BogacCc 

všechny recenze uživatele

Ja si nemôžem pomôcť, ale mňa táto telenovela fakt bavila (ako jediná). Momentálne to chodí opäť v TV a keď mám čas, rád si to pozriem. Nádherné herečky, skvelá hudba a sympatickè prostredie. Možno budem za teplèho, ale ja dávam 5*. Je to spomienka na moje mladučkè roky. Vždy si to rád pozriem a zaspomínam .... 95 percent.. nemôžem si pomôcť... ()

croxika 

všechny recenze uživatele

Jedna * za sexy hlavných predstaviteľov,druhá * za pekné prostredie vidieka (kone, farma, okolité hory...) Tretia * za hudbu, ktorú spieva Rosario. Keď som mala pubertiacky telenovelovský ošiaľ, toto bola moja srdcovka. V dnešnej dobe nechápem, ako som sa mohla pozerať na tak blbé dialógy. Celkovo mám na telenovely už dnes názor asi ako každý, ale táto bola jedna z tých pozerateľnejších. ()

Reklama

Rajo 

všechny recenze uživatele

tak táto telenovela sa podľa mňa diametrálne odlišuje od všetkých ostatných telenoviel, ktoré sa kedy vysielali.. je to spracované veľmi moderným spôsobom, dialógy sú zaujímavé, postavy takisto a dejovo je to veľmi previazané z dielu na diel... a nehovoriac o krásnych ženských postavách a to aj v zápornom svetle ;) Dinorah bola jednoducho očarujúca a už len kvôli nej som to dopozeral až do konca! Posledné diely boli naozaj skvelé v tej haciende a džungli :) ()

Ex_Machina 

všechny recenze uživatele

Tento seriál plný latino krások a latino loverov v latino vidieckom prostredí má niečo do seba. Je to už 20 rokov od natočenia a pár krát to reprízovali, ale tá atmosféra v ňom  je v niečom výnimočná. Herecké výkony nič moc a dej občas tiež nie, ale ako celok to funguje. Každá postava je svojská s vlastným charakterom a záporákov je tu až príliš, preto sa stále niečo deje. Motív lásky a pomsty môžeme nájsť v každom diele a o napätie a dokonca aj vážne scény tu nie je núdza. Má to množstvo nepochopiteľných zvratov a trápnych zápletiek, ale ako inak vyplniť 188 častí tejto telenovely. A tá Dana Garcia. Bol som do nej zaľubený. A ešte asi stále som. ()

fiLLthe3DD 

všechny recenze uživatele

Tato novela disponuje sympatickým hereckým obsazením, nádhernými lokacemi (kolumbijské městečko Villa de Leyva je zkrátka okouzlující), pěknými písničkami a i vcelku zajímavou zápletkou - proto i chápu (a plně respektuji) skutečnost, že si příběh bratrů Reyesových celosvětově získal tak obrovskou popularitu (narozdíl od s*ačkoidní Hříšné lásky , jejíž popularita je mi dodnes velkou záhadou)... Mne však tohle melodrama okořeněné komediálními prvky nikdy nechytlo a nikdy jsem u něj nevydržel víc jak deset epizod... Ze zvědavosti jsem se však podíval na pokračování po devatenácti letech z r. 2022, které bylo roku 2023 opatřeno slovenským dabingem a přiznávám, že mně druhá série (trailer zde) docela chytla ! Dle mého se jedná o fajnovou podívanou, která nabízí jak sympatické postavy, tak i kvalitní vizuál - nemluvě o soundtracku, jehož písně jsou nesmírně chytlavé :) Navíc divák ani nemusí vidět sérii první , aby se v „ději" orientoval. Pokoukání je to příjemné :) PS. Zajímalo by mě, jak se pokračování líbí těm, kteří na verzi z let 2003-2004 nedají dopustit PPS. Zatímco v „jedničce" byla barová zpěvačka Rosario Montes vedlejší postavou, tak v novém pokračování je de facto ona tou hlavní hrdinkou. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (16)

  • Telenovela byla v době uvedení na televizních obrazovkách nesmírně populární a její obliba mezi fanoušky nevyprchala ani po letech. Během pandemického období v r. 2020 se řadila mezi nejsledovanější seriály na Netflixu v Latinské Americe a v Kolumbii se dokonce jednalo o vůbec nejsledovanější seriál – na základě tohoto úspěchu proto oznámili tvůrci výrobu 2. série. Pokračování tedy vzniklo bezmála po dvaceti letech, což v případě jihoamerické „mýdlové“ produkce nebývá až tak obvyklé. (fiLLthe3DD)
  • V Argentíne sa seriál stal najsledovanejšou zahraničnou telenovelou v histórii krajiny až do súčasnosti. V roku 2005 si ju každý deň pozrelo okolo 30 miliónov ľudí a keď sa vysielala nová časť, krajina bola doslova paralyzovaná, keďže celková populácia Argentíny vtedy predstavovala cca 39 miliónov. (Arsenal83)
  • Vzhledem k nízké sledovanosti 2. série (2022) se stanice Telemundo rozhodla vystřihnout některé scény a novelu zkrátit na 71 epizod. V některých zemích (např. na Slovensku) se však 2. série vysílala ve své plnohodnotné verzi čítající 82 epizod. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama