Reklama

Reklama

Půvabná, ale chudá venkovská dívka Paloma touží po veliké lásce a lepším životě. Jednoho dne konečně potká muže svých snů - dědice kávového magnáta. Přestože se do ní Diego zamiluje na první pohled, jejich vztah čeká nejedna těžká zkouška... (TV Prima)

Recenze (74)

Pat_rick_fan 

všechny recenze uživatele

Pravdepodobne najlepšia záležitosť z toho množstva juhoamerického balastu, čo kedysi vládol poobednému vysielaniu slovenských televízií, kým žezlo neprebral balast turecký. Najviac cool záporáci (či antihrdinovia?) na meter štvorcový a najprecítenejší dabing ktorý si pamätám (Slávka Halčáková si zaslúži dabérsky Oscar). Ale hlavne: relatívne dobrá gradácia a budovanie napätia počas celého seriálu, čo je pri tých mexických rýchlokvaškách výnimka (hovorí kamarát ktorý to občas pozerával, samozrejme). ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Toto je jediná telenovela, ktorej som dal viac ako jednu hviezdu a asi jediná, na ktorú som sa vydržal pozerať viac ako na jeden diel! Fabian bol riadny záporák, Paloma riadna jeba ;-)) no asi prečo sa mi tento seriál tak páčil, bola postava Miquela Techeirosa Ikabajera! To bola postava postáv vo svetovej kinematografii ;-))) Bohuša z Dědičství by strčil do vracka. 70%. ()

Reklama

kepiash 

všechny recenze uživatele

Ať to zní jakkoliv nepravděpodobně, s touto mexickou telenovelou jsem si vytvořil zvláštní pouto. Podotýkám, že to zdaleka není žánr, který bych vyhledával, neboť jsem za svůj život žádnou jinou neviděl a zřejmě ani neuvidím. Nejsem si jistý, zda jsem někdy u sledování něčeho podobného vydržel déle než 10 minut. Přesto všechno jsem jako malý kluk viděl všechny díly Hříšné lásky. Když dnes ságu rodu Sambrano opakují, už u toho nevydržím každý díl, protože mě strašně štve, že si spolu Diego a Paloma prostě jednou nesednou, aby si všechno vyříkali a místo toho střídavě dělají "Zagorky". Nicméně stále si alespoň průběžně zjišťuji co se v promeškaných epizodách dělo. Nevím jestli mé komentáře někdo vůbec čte, ale jestli ano, tohle je takový můj "coming out", protože Cuando Seas Mia je z nějakých nepochopitelných důvodů moje "Guilty pleasure" :D ()

Zetwenka 

všechny recenze uživatele

Příběh s vůní kávy a intrik. Chudá česačka Paloma okouzlí Diega. Poznají lásku a chtějí se vzít, jenže není vhodná doba. Zemřel majitel Casablanky a Diegův dědeček. Tak za rok, že splní co si slíbili. Jenže Diego přijíždí se snoubenkou Berenicou a opuštěná Paloma odchází. Diego ji hledá ale mezitím se z ní stane hrdá žena a sekretářka, později i asistentka jednoho obchodníka s kávou a Mariano se do ní zamiluje. Pak přijde čas a zase se sblíží Paloma a Diego a nepřeje jim Berenica, která je intrikánská jako bratranec Diega, Fabián s jeho ženou a matkou. Jde zase o nároky rodové na haciendu, firmu s kávou - jelikož kdo bude mít prvního dědice. Plus další osudy lidiček provázející seriál. Pochválím pěknou úvodní píseň, emoce hrdinů,přerody a ukázka charakterových povah, příjemní herci a zlotřilí protivníci, sem tam to tajemství, intriky a káva spousty kávy:-) Provádí nás cca 10 - 12 lety. A jedno mínus byla délka, sice to bylo napínavé a pořád se něco dělo ale raději mám kratší. Počet dílů: 238 Viděno: 238 ()

HaninaHope79 

všechny recenze uživatele

Hříšná láska a její slavné fiktivní vývozy je za mě jedna z nejhezčích telenovel. Mohla bych si jí pouštět pořád dokola, neboť se u ní nikdy nenudím a pořád mě baví. Je TOP mezi všemi telenovelami co jsem dosud viděla. Skvělé herecké obsazení i skvělý český dabing, hodně intrik i mnoho vášně a lásky. Skvělá hudba, kterou prostě zbožňuji a taky hodně dílů. Nic neošidili - ani konec telenovely. Perfektní! P.S. Paloma zmlátí Barbaru na záchodě, Diego končí ve vězení, babička Inez v nemocnici. Fabián a Miguel skvělá záporná dvojice. Barbara s Anchelou též a mnoho dalších, velmi povedených scén. Navíc když někde slyším jméno Mariano, vybaví se mi pouze Sanz z Hříšné lásky a u ostatních jmen to mám podobně... :-) ()

Galerie (8)

Zajímavosti (11)

  • Mezi Anette Michel (Barbara) a Rodrigem Abedem (Fabian) při natáčení vznikl vztah. Pár se nakonec o rok později vzal, avšak v roce 2003 se rozešli. (fiLLthe3DD)
  • Hříšná láska je remakem kolumbijského seriálu Café con aroma de mujer, jehož autorem je známý scénárista telenovel Fernando Gaitán (má na svědomí mimo jiné i Ošklivku Betty). Obě verze sklidily u diváků takový úspěch, že se příběh dočkal ještě třetího zpracování, tentokrát pod názvem Destilando amor. (cherita)

Reklama

Reklama