Reklama

Reklama

VOD (1)

Tři bratři chtějí pomstít tragickou smrt milované osoby, ale zapletou se přitom s dcerami těch, kteří mají podle nich všechno na svědomí. (Netflix)

Recenze (70)

Rajo 

všechny recenze uživatele

tak táto telenovela sa podľa mňa diametrálne odlišuje od všetkých ostatných telenoviel, ktoré sa kedy vysielali.. je to spracované veľmi moderným spôsobom, dialógy sú zaujímavé, postavy takisto a dejovo je to veľmi previazané z dielu na diel... a nehovoriac o krásnych ženských postavách a to aj v zápornom svetle ;) Dinorah bola jednoducho očarujúca a už len kvôli nej som to dopozeral až do konca! Posledné diely boli naozaj skvelé v tej haciende a džungli :) ()

Dr.Miku 

všechny recenze uživatele

Brané s nadsázkou, pretože inak telenovely brať ani nemôžeme, však? Je veľmi vtipné ako polovica hodnotiacich dala odpad (asi dúfali v Oscarovú hlboko korektnú drámu) a druhá sa stotožňuje s názorom, že ide o najlepšiu telenovelu. Skrytá vášen je moja najobľúbenejšia telenovela , ktorá má v sebe obrovskú dávku vtipu a dovolím si tvrdiť aj sarkazmu a irónie, často sme svedkami zosmiešnenia postáv v odľahčenom duchu, čo dodáva seriálu na komickosti, a to často v tomto type žánru chýba, všetko je brané akosi seriózne, ale toto je pravá výnimka. Ďalšie nezanedbateľné pozitívum sú samozrejme nezabudnuteľné piesne a herci/herečky, na ktorých sa príjemne pozerá a sú neskutočne sympatickí, svoju rolu hrajú proste dobre. Každá postava v seriáli je špecifická a každý si nájde tú svoju, či už pritepleného Leandra, neznesiteľného tučka Benita, pozitívnu Ruth alebo spontánnu Pepitu. Hlavná zápletka, ktorá je klišoidným klišé - tri sestry+traja bratia - tú hravo dokážem odpustiť, pretože aj to beriem ako čistú paródiu na svoj žáner. Keď som sa nedávno dozvedela, že je seriál na Netflixe s originálnym dabingom tak mi srdce poskočilo :D ps: RIP Juanova kamioneta ()

Reklama

Ex_Machina 

všechny recenze uživatele

Tento seriál plný latino krások a latino loverov v latino vidieckom prostredí má niečo do seba. Je to už 20 rokov od natočenia a pár krát to reprízovali, ale tá atmosféra v ňom  je v niečom výnimočná. Herecké výkony nič moc a dej občas tiež nie, ale ako celok to funguje. Každá postava je svojská s vlastným charakterom a záporákov je tu až príliš, preto sa stále niečo deje. Motív lásky a pomsty môžeme nájsť v každom diele a o napätie a dokonca aj vážne scény tu nie je núdza. Má to množstvo nepochopiteľných zvratov a trápnych zápletiek, ale ako inak vyplniť 188 častí tejto telenovely. A tá Dana Garcia. Bol som do nej zaľubený. A ešte asi stále som. ()

ma883 

všechny recenze uživatele

Telenovel jsem za svůj život viděla nepočítaně, samozřejmě vedle jiného, a proto musím uznat, že toto je vskutku zdařilé dílko. Hodnotit telenovely po stránce inteligentních dialogů, kompaktnosti a originálnosti příběhu či talentu hlavních protagonistů je dle mého naprostý nesmysl. Kritizovat telenovelu za něco takového je jako kritizovat sci-fi za to, že je tam moc mimozemšťanů a cizích planet. Žánr telenovely je specifický a buď ho jako takový máte rádi nebo ne. Pokud ho máte rádi, můžete objektivně hodnotit jednotlivé telenovely. Pokud ne, jak chcete hodnotit jinak než slovy ODPAD? Já se tedy ze své pozice pokusím o objektivní hodnocení. Je pravda, že Pasión de gavilanes splňuje všechny parametry úspěšné telenovely. Je o vztazích, které od první chvíle provázejí nesnáze v podobě únosů, vražd a jiných odporných zločinů. Přesto se oproti řadě jiných telenovel zdá vše správně vyvážené. Autoři se vyhnuli únosům miminek, přehnanému pánbíčkaření a přílišné nenávisti mezi zamilovanými páry. Když už se do sebe jednou zamilují, tak se milují až do konce. Ne, že si mezitím najdou nové snoubence a pak si to náhle rozmyslí, opustí je a vrací se zpět do náruče k původním partnerům. Jedná se podle mého o osvěžující prvek, který telenovelu přibližuje evropskému divákovi. Komplikovanost mnohých jiných telenovel je dle mého pro Evropany příliš astmatická. Musím proto tuto telenovelu hodnotit pozitivně, neboť se dokázala vymanit ze zaběhnutých norem, aniž by musela sáhnout k podvodným trikům jako jsou masky tlustých či ošklivých, historické reálie nebo zdvojení či ztrojení herci. ()

wdc 

všechny recenze uživatele

Tak 30% obsahu jsou intriky a zlo, 30% více-méně nuda a 40% jsou docela příjemné. Je potřeba mít možnost přetáčet. Jsou tam vlastně tři zamilované páry (což je dobré, protože je na co koukat) sympatických a hezkých mladých lidí, které se asi 3x pohádají a jen asi 1-2x rozejdou, což je na takto dlouhou telenovelu dobré. Pokud sledujete telenovely, tak tato není vůbec špatná, možná i trochu nadprůměr. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (15)

  • Premiérovou epizodu 2. série (2022) si v USA nenechalo ujít jen něco málo přes milión diváků, což bylo pro stanici Telemundo obrovským zklamáním – postupně navíc začala sledovanost ještě klesat. Ve Španělsku byla pak čísla o něco lepší a na kanále Antena 3 sledovalo premiéru přes dva miliony diváků. (fiLLthe3DD)
  • Seriál vytvořil iluzi slunečného a teplého počasí. Ve skutečnosti se natáčel severně od Bogoty a podnebí bylo chladné. Coby ranč rodiny Elisondo posloužila restaurace v koloniálním stylu „El Portico“, dále se filmovalo např. ve vesničce Villa de Leyva. (fiLLthe3DD)
  • Jedná sa o remake telenovely Las aguas mansas (1994). V novšom spracovaní si zahral Juas Sebastan Aragón (Armando Navarro), ktorý v pôvodnej verzii hral úlohu Oscara Reyesa. (corona)

Reklama

Reklama