Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve vysílání televizní show se objeví stará historická válečná palice. Gibbs a Ducky v ní poznají vražedný předmět z dávno neobjasněného případu vraždy mrtvého námořníka. Námořník Finn měl rozbitou hlavu a v ráně Ducky našel hřeb z vikingské válečné palice. Gibbs a Ducky jsou přesvědčeni, že předmět, který se objevil v televizi, je právě oním vražedným předmětem z Finnova případu. Je to ale už šestnáct let a najít nové forenzní důkazy nebude jednoduché. Naštěstí Ducky přiváží z univerzity velmi cennou pomocnici Kasie, která se s Abby vrhá do práce. (TV Nova)

(více)

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Námorný poddôstojník Marvin Finn bol zavraždený v roku 2002. Podľa archívnej fotografie medzi jeho vojenské vyznamenania patrí aj Medaila za službu vo Vojne proti terorizmu (Global War on Terrorism Service Medal - označená na fotografii). Toto vyznamenanie však vzniklo a začalo sa udeľovať až v roku 2003. (koba)
  • Na konci epizody stojí Gibbs (Mark Harmon) před otevřeným parníkem. Pod víkem je řada fotografií Elyse Knox, skutečné matky Marka Harmona. Jsou na ní dvě zajímavé skutečnosti. Svatební šaty si nechala ušít z hedvábného padáku, který v roce 1944 zachránil život jejímu budoucímu manželovi. Také se seznámila se svým manželem, Tomem Harmonem, ve studiích Paramount, když hrál ve filmu o svých fotbalových výkonech na vysoké škole. (Katka189)

Reklama

Reklama