Reklama

Reklama

The Search for Animal Chin

Kanada / USA, 1987

Režie:

Stacy Peralta

Kamera:

Pat Darrin

Obsahy(1)

Chin, tajemný asijský mistr a zakladatel skateboardingu, se pohřešuje. Parta několika členů legendárního skateboardového týmu Bones Brigade se jej rozhodne najít. Tím začíná jejich dobrodružná cesta nejen za nalezením China, nýbrž jak se nakonec ukáže, za nalezením podstaty skateboardingu samého. (80s Martin)

Recenze (2)

80s Martin 

všechny recenze uživatele

Tak tohle legendární dílko z 80. let je už jen pro fajnšmekry! Hlavními hvězdami jsou náctiletí top členové Bones Brigade bez jakýchkoliv hereckých zkušeností a vše režíruje zakladatel Bones Brigade Stacy Peralta, který do té doby natočil jen dvě amatérská videa o svém skateboardovém týmu. Scénář byl hodně volný, a tak je většina dialogů čistá improvizace. A o čem že ten film je? Hlavním motivem je pohřešující se Chin, tajemný asijský zakladatel skateboardingu. Skupina skejťáků z Bones Brigade se jej rozhodne najít. Tím začíná jejich dobrodružná cesta. ()

FILMOFIL.M 

všechny recenze uživatele

Definitivně nejhorší počin Stacyho Peralty, který jsem doposud viděl, na stranu druhou je to jeden z mnoha příkladů, jak spolu s Craigem Stecykem dokázali originálně propagovat jeho Bones Brigade. 5* za skateboarding ()

Reklama

Reklama