Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dreams Don't Die se odehrává ve městě New York na začátku 80. let. Nadaný sprejer Danny (Ike Eisenmann) a obchodnice s drogami Teiresa (Trini Alvarado) jsou chyceni policistou (Paul Winfield). Ten místo toho, aby je poslal do vězení, tak se jim snaží pomoci k lepšímu životu a současně se chce zbavit místního drogového dealera (James Broderick). (cunesk8)

(více)

Recenze (2)

cunesk8 

všechny recenze uživatele

Na film jsem narazil před x léty na youtube, jelikož byl v hrozné kvalitě, tak jsem to furt odkládal až do tohoto roku, kdy film vyšel v USA na DVD v remastrované FullHD verzi s anglickými titulky. Filmy s graffiti tématikou vzniklo v té době hned několik např. Warriors, Wild Style, Beat street apd. Tento dlouhou dobu byl nějak opomíjený a lehce zapomenutý. Není se čemu divit. Film vznikl v 80. letech pro americkou televizní stanici a měl premiéru 21. května 1982. Natož, že se jedná o TV film, tak je hodně kvalitně natočený a zachycuje atmosféru New Yorku na začátku 80. let. Příběh je jednoduchý: Nadaný sprejer Danny (Ike Eisenmann) a obchodnice s drogami Teiresa (Trini Alvarado) jsou chyceni policistou (Paul Winfield). Ten místo toho, aby je poslal do vězení, tak se společně snaží zlepšit životy a zbavit se místního drogového dealera (James Broderick). Pro fanoušky výše zmíněných filmů povinnost! 100% ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Malokedy clovek natrafi na kvalitny film s graffiti scenou. Ja sam mam rad graffiti, ked su umelecky namalovane, je to doslova nadhera. Ovsem neznasam carbanice tinedzerov - len kazia kvalitne graffiti. Z hercov bol najznamejsi Paul Winfield /Terminator 1/  . 77 % ()

Reklama

Galerie (3)

Reklama

Reklama