Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva vrazi na útěku nacházejí úkryt v baru nedaleko od místa činu. Donuceni okolnostmi berou místní omladinu jako rukojmí. Číšnici nezbývá nic jiného než vzít spravedlnost do svých rukou. (Zeebonk)

Recenze (3)

Mylouch 

všechny recenze uživatele

Bar u Vočka kdysi dávno s americkými figurkami včetně beatnického páska a poučení, že zpěvačka (Abby Dalton) potřebuje silný emoční podnět. Proporčně nekonvenční studiový tvar, který sází na vykreslení atmosféry barů, postav a představení skupin Platters a Blockbusters v rané, přechodové rock`n`rollové fázi. Ve dvou třetinách filmu pak začíná skromná kriminální rovina příběhu. Dobové svědectví za 2-3* ()

pepua odpad!

všechny recenze uživatele

Napůl krimi a napůl koncert swingové kapely, se kterou zkouší zpívat příšerná zpěvačka. Příběh stokrát omletý, hudba průměrná. Dva gangsteři se schovají před policií v jednom nočním baru a jsou donuceni vzít hosty i zaměstnance jako rukojmí. Jako bonus zazní několik skladeb, opravdu celých, takže třeba tři minuty koukáte na kapelu a posloucháte hudbu, občas do toho někdo v baru s někým promluví, a vy si připadáte jako byste tam byli také. Půlnoční nuda v baru zhmotněná ve vašem bytě. ()

Reklama

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Obyčejný den v hudebním baru Cloud Nine - barman Al (Robin Morse) rozmlouvá s hosty, novinář Steve (Richard H. Cutting) hledá sólokapra, podřadný hudební manažer Sir Bop (Mel Welles) se snaží najít práci svým hudebníkům, drzý a vychytralý štamgast Shorty (Dick Miller) glosuje dění okolo sebe a k tomu se v posledním dějství připletou dva kriminálníci (Russell Johnson a Jonathan Haze), aby přidali trochu toho rozruchu do jinak obyčejně plynoucího příběhu. Postav je tam jak na orloji (ani zdaleka jsem nevypsal všechny) a každá má svou krátkou expozici, nicméně právě tato řada rozličných charakterů docela baví a lemuje jinak velmi řídkou zápletku. Nízkorozpočtová rock 'n' rollová odysea jednoho večera v baru, co měla hlavně nalákat teenagery do drive-in kin, však i přes svou naivitu nabízí vcelku roztomilé poselství o boji Davida s Goliášem (ve filmu přirovnané ke King Kongovi) a i přes výraznou absenci děje dost slušně baví. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (1)

  • Film posloužil jako inspirace Tarantinovu filmu Grindhouse: Auto zabiják (2007). Scenárista filmu Rock All Night skonal právě v roce 2007, kdy měl snímek Grindhouse: Auto zabiják (2007) premiéru. Zesnulému scenáristovi proto Tarantino v závěrečných titulcích film věnoval. (Zeebonk)

Reklama

Reklama