Josh

Akční / Drama / Muzikál / Romantický

Indie, 2000, 162 min

Mansoor Khan

Rozpočet $-miliónovTržby USA $426,318Tržby Celosvetovo $3,900,000(19.9.2009)

Indická Pomáda potkává indické BH 90210. Ale tak náhodou to má mírně ironický odstup ;) Aish a SRK i ve svých letech vypadají poměrně uvěřitelně, takže proč jim upírat Školu zlomených srdcí lomenou West Side Story? Dám si klidně dvakrát, na rozdíl třeba od Takmer růžového príběhu.(7.10.2010)

• WANDRWALL

Na tak malý rozpočet tržba fakt slušná.(2.11.2010)

• Lyncha

Velké zklamání! Shahrukh Khan si ve svých 35 zahrál pubertálního chuligána, Aishwarya jeho stejně pubertální dvojče. Se žvýkačkou v puse a klackovitou chůzí jí to tedy moc nesluší, daleko víc jí to sekne v sárí, obzvlášť, když má šanci ukázat, jak dobře tancuje. Dále se ve filmu vyskytuje jeden nepovedený trik s animovanou krysou a na závěr to největší klišé, jaké si můžete vymyslet. A to vše vyplněno nudou, nudou, nudou. Shahrukh se to sice snaží občas zachránit tím, že při akčních scénach místo běhání dělá kotrmelce, ale nefunguje to.(14.5.2008)

• Gaja Gamini

Obsadit Aishwariu a Shahrukha jako bratra a sestru byla strašná chyba. Mají tak skvělou chemii, že mi to přišlo až jako incest. Tolik řečeno Josh stejně nemá to zábavné něco, co by vás přikovalo do křesla před televizí, a teprve ke konci se zlepšuje, ovšem to, co mělo být "vrchol" v soudní síni je ase strašná nuda. Nedokázala jsem se na film dívat najednou a udělala si asi pět přestávek. Aish snažící se být "cool" mi lezla na nervy, ale jak se postupně její charakter měnil v něžnější a zamilovanou, hned to bylo lepší. Vypadala samozřejmě krásně a Shahrukh vypadal sexy, ovšem nikdy nemůže být dostatečně zdůrazněno jako hrozně vypadají jako sourozenci.(26.5.2012)