Reklama

Reklama

Kámoši, holky a prachy

(TV film)
  • Německo The Locals (více)

Obsahy(1)

Lukas Podlesch, Torben Kleinert a Christoph Duisenbach jsou sice tak odlišní jak jen kluci mohou být, přesto se stávají nerozlučnými kamarády. Lukas je nadšený sportovec a nenapravitelný sukničkář, citlivý Torben je stejně nenapravitelný romantik, který se zajímá o divadlo a sní o velké lásc, a Christoph je nadprůměrně inteligentní, ovšem poněkud nepraktický, šprt a zažraný knihomol. Právě se ubytovali na koleji vysoké školy v Berlíně a postupně zapadají do poněkud jednotvárného studijního stereotypu. Lukas a Torben sice zvládají školu z části i díky Christophovi, kterým jim napovídá s pomocí malé vysílačky, ale na oplátku zase nepraktickému Christophovi pomáhají zvládat mimoškolní obtíže studentského života. Lukas a Torben touží pořádně si užít, potom vyrazit do na ostrov v Karibském moři a tady si otevřít stánek s nápoji. K tomu však potřebují peníze, ty však nemají. Nadějí se pro ně stane Christophův otec, který jim nabídne pořádný balík, pokud z jeho nezkušeného syna udělají správného chlapa, jenž by později dokázal úspěšně převzít rodinný podnik. To podle kamarádů znamená především ztrátu panictví, to ostatní už přijde samo. A protože k tomuto účelu je studentská kolej ideální, pustí se oba přátelé do hledání té správné dívky. Zaberou se do díla natolik, že netrvá dlouho a sami jsou zamilovaní až po uši. Ani si nevšimnou, že se Christoph obešel bez jejich pomoci a začal se scházet se sympatickou Tanjou, která má stejně jako on vášeň pro literaturu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

movie 

všechny recenze uživatele

Uléhávám do postele, projíždím tv kanály a narazím na tohle. Ze zvědavosti na to koukám, jestli je to stejná hovadina jak předchůdci typu Kluci (a holky) to chtěj taky (...) a jsem celkem mile překvapen, že to zase až tak debilní nejní ... Teenagreská komedie na úrovni takových těp typových amerických tv/video snímku ze začátku 90.let ! ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Ze začátku docela nevýrazný film, jež se rozjede až po nějaké půl hodině. Zajímavá zápletka, ale nijak originální. Zajímavé herecké výkony, ale nijak oslňující. Mám-li být upřímný, tohle mi přišlo jako chudá nevýrazná odstrkovaná sestřička mnohem lepších amerických teenage komedií. Nic originálního, co bych už neviděl jinde, film neobsahoval. Scénář nebyl nijak zajímavý, a jakmile není zajímavý scénář, není zajímavý ani film. A proč tedy dávám dvě hvězdičky? To je zajímavá otázka. Snad proto, že tenhle žánr filmů je jedním z mých nejoblíbenějších. Snad proto, že oproti americkým teenage komediím neobsahoval fekálie ani jiné podobné zhůvěřilosti, což umím ocenit. A snad také proto, že ve filmu byly docela pěkné dívky, které jsem hlavním hrdinům záviděl, takže se bylo na co koukat. Ale nejednalo se o nijak oslňující film, jež by měl udělat díru do světa. Na druhou stranu se nejednalo ani o zavrženíhodný film, spíše se jednalo o film, u kterého platé jednou vidět a dost... ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Další dobrá německá teenagerská komedie co se poslední dobou objevila v tv a napodobuje ty americký. Je pohodová, vtipná s dobrým příběhem i koncem a s partou celkem slušnejch sympaťáků a na němky moc pěkných holek, co víc si přát? ()

Lynn 

všechny recenze uživatele

Sice strašná blbost předpokládající u diváka mozkovou kapacitu mravenčí velikosti, ale občas jsem se zasmála, někdy dokonce i pobavila, takže proč vlastně ne ? ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 5/10 Hudba 4/10 Efekty 6/10/// +zajímavá chemie přátelství mezi klukama, druhá polovina je mnohem lepší -první půle hodně nevýrazná, téměř bez hudby, kamera zabírá holky od hlavy nahoru/// Hlavně první polovina mi připomínala filmy Kluci to chtěj taky mixnutý českým filmem Panic je nanic. Avšak se dvěma rozdíli, vůbec to nebylo vtipný ani zábavný a druhý rozdíl, že je to točený v německu. A hlavně ze začátku to vyzní hodně lacině. Později už je to o něčem jiném. Ukážou se nám holky a co navíc na němky jsou hodně sypmatický. Teď nevím jestli jsem to klukům víc přál a nebo záviděl (asi obojí). V každém ohledu casting na obou stranách povedený. Zápletka nijak originální ale zajímavá (otec zaplatí kamarádům svého syna aby ho zbavili panictví) a najde se i pár zajímavých scén (hlavně scéna v dešti). Určitě nečekejte nic světoborného, za zhlédnutí to však stojí./// Celkem 50%/// ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama