Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kang Ji-suk by se rád stal spisovatelem, a tak přes den navštěvuje knihovnu a čte vše, co mu padne pod ruku. K ránu pak chodí do práce, kde sebere čerstvé noviny a ty pak rozváží po městě. Nedávno se vrátil z povinné vojenské služby a stanovil si podmínku, že se ostříhá ve chvíli, kdy přečte sto knih. Konečně má splněno a vydá do kadeřnictví. Přijde po pracovní době, ale narazí naštěstí na kadeřnici, která se nad ním smiluje a ostříhá ho. Dívka se jmenuje Lee Hee-jin a je jeho bývalá spolužačka ze střední školy, což zjistí až později. Začnou se spolu občas scházet a dívka ho přemluví k tomu, aby spolu zkusili jen tak z legrace chodit jeden měsíc s tím, že se do ní do té doby určitě zamiluje. (EMIA)

(více)

Recenze (17)

terunka003 

všechny recenze uživatele

Příjemné, milé, nenásilné, hladicí × takové trochu klidné. Ne že by to mělo být mínusem.. Byl to hezký film, poklidný, bez nějakých větších výkyvů. Film klidně začal a klidně i skončil. A byl odpočinkový. A pohodový. A hezky končil. A pěknou módu tam maj, viz. ty bílý punčochy s lodičkama.. ()

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Mladičká, opravdu překrásná a rozkošná Shin Min-A. Dále už bohužel vcelku průměrná romantická komedie, kde pořádně nefunguje ani jedna složka. Rovněž pokus zamíchat vážnější dramatickou zápletku zde příliš do charakteru filmu nezapadá ani není kvalitně zpracován. Tedy zůstává ve mne pouze ten požitek z půbavů hlavní hrdinky a to zkrátka na dobrý film nestačí - 65%. ()

Reklama

molotov 

všechny recenze uživatele

Víceméně souhlas s gibbonem, nezapomenutelný určitě ne, ale kolik je vlastně nezapomenutelných filmů? Jenom pár. Příběh introvertního kluka, který se snaží stát spisovatelem a potká svou bývalou spolužačku ze školy a ta ho víceméně ukecá, aby spolu na měsíc zkušebně chodili. Celé se to ještě hodně zamotá a krásně rozmotá:) ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je opravdu čistý romantický příběh a k tomu ta jejich úžasná hudba, která je pro ně pověstná a je tím pravým kořením, po kterém mně to moc zachutnalo. Min-a byla okouzlující kadeřnice, musím se podívat na její filmografii, tu si nenechám jen tak ujít. A nevím jaký závěr kdo očekával i když jejich romantické filmy nemají vždy takový konec, to je pravda. U mě pokojenost, tečka. ()

Pedross800 

všechny recenze uživatele

Moc moc pěkná romance. A moc pěkné písničky i ta copánková slečna co je "zpívala" :) Můj třetí film s Shin Min-a a první kterému můžu dát plné hodnocení. Její bezprostřednost a úsměv jsou okouzlující a hlavní hrdina už kvůli tomu zájmu o knihy byl sympaták a já zaboha nemohl přijít na to, kde už jsem ho viděl....no přece jen si víc hledím těch korejskéch héreček :) ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama