Reklama

Reklama

Pozor na nepřítele

všechny plakáty

VOD (1)

Obsahy(1)

Belgický chlapec, zraněný americký voják a německý vězeň navážou nečekané přátelství ve snaze nějak přežít bitvu v Ardenách. (Netflix)

Recenze (6)

majo25 

všechny recenze uživatele

Nesympatické trio (dupľovane ten chlapec) na relatívne nezáživnej promenáde uprostred málo vierohodne vykresleného vojnového prostredia. Podpriemerné herecké výkony a rovnako podpriemerná vojnová akcia. Jediný podarený bol vlastne len záver, ktorý ironicky dokumentoval nezmyselnosť vojny. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Náhodně narazil na tento snímek na Netflixu a jelikož dlouho neviděl válečný drama a ještě z Beneluxu ,tak to bylo jasná volba. Bohužel herecky my to vůbec nesedlo a tak jedině zabavil Del Negro, který hrál amerického vojáka. Příběh to sotva utáhnul, zpracování se snaží i o nějakou tu akci, ale je to prostě na tu dobu vidět. Vcelku škoda, protože ten kluk co hrál Belgičana mě fakt štval ,takový vlezdoprdelka a ždímat emoce ze sebe mu fakt nešlo. Musíte mít hodně rádi tento typ filmu. Já to bral jako něco nového právě v tom,že to bylo natáčeno pod Belgickou taktovkou. Je to takový dobrý průměr. ()

Kropajda1

všechny recenze uživatele

Film bude na Netflixu od 10. 12. 2021 jako THE ENEMIES. Popisuje společnou cestu belgického chlapce, amerického vojáka a německého vězně  v období bitvy v Ardenách. ()

OtokPag odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla neskutečná sračka! Totální ztráta času.  Bezmála hodina a půl divné podívané. Proč jsem sledování neukončil? To je jednoduché. Pořád jsem čekal, že to dostane nějaký smysl u budu si moct ospravedlnit pokažené odpoledne...                                                                                                          Nemůžu prozrazovat důležité okamžiky filmu, ale pár šíleností prostě musím zmínit:                            1.mladík na žebříku vyzve dívku na půdě:”ukaž kozy!” a vzápětí z pistole trefí Němce na dvoře   2.německá technika - americké halftracky, samohybná děla posazená kdoví na čem...                     3.někteří Němci měli na hlavách stahlhelm z I.světové války, ruční zbraně raději ani nezmiňuji                       4.americký generál rozdávající doutníky                                                                                                             5.závěr filmu, jako z grotesky 😂 ()

Reklama

Reklama