Reklama

Reklama

Us Now

všechny plakáty
Velká Británie, 2009, 59 min

Režie:

Ivo Gormley

Kamera:

Robin Fox

Obsahy(1)

Jaký potenciál dělit se o vládu s mocnými tohoto světa má organizující se internetová sít? (sator)

Recenze (6)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Predstavili nám rôzne sociálne siete a ako spájajú ľudí, no čakal by som aj nejaké kritické názory, lebo s každým projektom je veľa problémov, tiež mohli veci viac rozviť, aby som sa dozvedel viac, napríklad, keď by som mal nápad a chcel ho zrealizovať, ale téma bola zaujímavá a som rád za tento dokument. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Na první pohled se může zdát, že Us Now jenom upozorňuje na pár zajímavých www stránek, ale na myšlence celosvětové demokracie a multirozhodování díky moderní technice je něco zajímavého a určitě by tato myšlenke mohla být více probádána. Britská strohost ubírá dokumentu na divácké atraktivitě, ale zase je věcná a přehledná. 70 % ()

Lucas87 

všechny recenze uživatele

Můj názor na tento dokument mě moc nepřikoval, takže sem každou minutu tolik nevnímal. Byl docela nezáživný ačkoliv se věnoval webům jako je youtube a jiné. Tak jsem moc nepobral myšlenku tohoto dokumentů. Internet sdružuje lidi, ale co je na tom špatného nebo šokujícího, k čemu nás má dovést tento dokument? Jaké má poslání? Oč mu jde? Popravdě, byl jsem z toho dost zmatený. ()

Jaromír 

všechny recenze uživatele

Informační hodnota filmu je dobrá, ale stejně z něho cítím jistou tendenčnost :(. Každopádně za shlédnutí stojí, člověk se dozví pár kvalitních tipů a informací... ()

capka 

všechny recenze uživatele

O tom, že internet by byl všemocný, kdybychom jeho potenciál uměli naplno využít. O tom, že svět by díky internetu mohl fungovat úplně jinak. Skvělá myšlenka. Nezbývá než počkat, do jaké míry uzraje. ()

Reklama

Reklama