Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Paní Parkingtonová (Greer Garson) na sklonku svého života vypráví svůj příběh, který začíná tím, jak pracovala jako pokojská v hotelu na okraji Nevady, kde ji zahlédl Augustus Parkington (Walter Pidgeon), velmi bohatý, chytrý a krásný gentleman, který se jí dvořil a nakonec i dovezl s sebou do New Yorku. Společně si koupí dům v bohaté čtvrti New Yorku a Augustus se ze Susie snaží udělat ženu na úrovni. Ne vždy je ale rodinné štěstí na denním pořádku a ve svém vyprávění nám Paní Parkingtonová vypráví o pádu a znovunabytí jejich bohatství. (Streeper)

(více)

Recenze (5)

Flego 

všechny recenze uživatele

Rozprávanie o životnej púti mladej ženy, ktorá sa zo slúžky v hoteli dostala dobrým vydajom k bohatstvu. Príbeh sledujeme v retrospektíve, minutáž je trochu nadnesená, ale inak je to taký príjemný snímok na nedeľné popoludnie. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Starinky su niekedy o drzku - ,nohe filmy su len poplatne svojej dobe, kopiruju trendy ... a vlastne mnohe starinky su len retronudou. Tuna plati, ze starinka je fakt kvalitnejsia ako mnohe moderne filmy s digitalnym bordelom /Kapitan Honduras, Nikaragua , Guatemala, Burkina Faso  ci Amerika ci jaxa ten stat vola/, Black Panther, Tchor apod.  95 % ()

Huguette 

všechny recenze uživatele

Bohužel celkem zdlouhavé, ke konci jsem se už těšila na titulky. Ale Greer a Walter jsou oveřená dvojice a spolu jim to prostě sluší a klape. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Film byl natočený podle stejnojmenného románu, který v roce 1943 napsal americký spisovatel Louis Bromfield (1896–1956) a který vyšel také v českém překladu. (ilclassico)

Reklama

Reklama