Reklama

Reklama

Manhattan Love Suicides

všechny plakáty
Krátkometrážní
USA, 1985, 35 min

Obsahy(1)

Tento krátký film je složen ze čtyř zdánlivě nesouvisejících minipříběhů, jejichž názvy jsou - STRAY DOGS, WOMAN AT THE WHEEL, THRUST IN ME a I HATE YOU NOW. Jejich společným jmenovatelem jsou sebevraždy. (5150)

Recenze (4)

contreras 

všechny recenze uživatele

Další z mnoha lahůdek z režie Richarda Kerna, vynikající hudba, perfektní kamera a Manhattan underground :) vtipně bizardní přeháňka pobaví, hardcore scény vzruší...co víc si přát? :) ()

5150 

všechny recenze uživatele

STRAY DOGS.. postava "toulavého psa" byla úžasná a proběhlo také několik gore efektů.. 60%..)) WOMAN AT THE WHEEL.. bez nápadu.. 20%..)) THRUST IN ME.. finále na 100%.. 70%..)) I HATE YOU NOW.. podivné.. 40%..)) "Otrlý divák" 2007 ()

Cimr 

všechny recenze uživatele

Výborné. A tak nějak zvráceně vtipné. Asi jako když postiženému člověku zničehonic upadne ruka nebo jako když si mladík po velké potřebě vytře zadek podobiznou Ježíše. ()

Související novinky

Festival otrlého diváka III.

Festival otrlého diváka III.

09.03.2007

Již po třetí se ve dnech 13.-18. března na plátno pražského kina Aero vrací přehlídka filmového nevkusu, hnusu, ošklivosti, strachu i smíchu a bizarností všeho druhu v podobě oblíbeného Festivalu… (více)

Reklama

Reklama