Reklama

Reklama

Tricia je podezřelá ze všech vražd, ke kterým došlo v prvním dílu a je stále zavřená v psychiatrické léčebně, vedené ziskuchtivý ředitelem. Ten ji navrhne, aby mu pomohla natočit hororový film, na motivy událostí, které zažila spolu se svými přáteli. Tricia souhlasí a vydává se s filmovým štábem zpět ke Camp Blood, kde už na ně čeká vrah s maskou klauna a mačetou v ruce... (hladass)

(více)

Recenze (3)

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Aj tento druhy diel sa podoba vo vsetkom na jednotku, takze film sa ani moc neposunul dopredu. A znova tu skrieka ta ista krava, ktora by si tak akurat zasluzila gulku do hlavy. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Camp Blood 2 je víceméně stejný kus jako díl první, jen je snad ještě levnější a šíleněji zahraný, ale zase o dost krvavější... Takže za mě zase průměr a pokud jste neměli problém s prvním dílem, v naprostém klidu se podíváte i na dvojku, ostatní ruce pryč... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Celkme obstojný díl. První díl jsem viděl někdy před 3 lety, ale moc se mi nelíbil. Do dalšího dílu jsem se moc nehrnul ale nakonec si myslím že stál zato. Je to průměrná vykrádačka všech možných i nemožných filmů, jen mi vadilo že to má poměrně dlouhej rozjezd kterej i dost nudí. Nicméně hrdinka z prvního dílu je v léčebně a vrací se do lesů(celý Vetřelci, co?:-)) a tam je zase vrah. V prvním díle jsem vraha teda nepoznal v tomhle jo. Nejlepší by bylo zkouknout všechny tři díly najednou. ()

Reklama

Reklama