Reklama

Reklama

Tichá pláž

Obsahy(1)

Škola končí a čtyři studenti se rozhodnou strávit začátek prázdnin na krásné opuštěné pláži. Před nimi leží širý oceán, volné dny plné slunce a objevování tajemství lásky a sexu. Žádný z nich netuší, že je čekají i chvíle hrůzy, která proniká až do morku kostí. Gary, Brad, Emily a Tracey se setkají s podivínem Zippem, ale to ještě neví, že strach je uvězní v síti jako bezbranné ryby... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (38)

MareT. 

všechny recenze uživatele

Jako já musím přiznat, že kdyby někdo seděl nad scénářem déle než dvě hodiny (a vznikaly by lepší dialogy=takové jaké jsou v tomto filmu nenajdete nikde jinde, vůbec totiž nedávají smysl a veškeré otázky jsou zodpovězené otázkami) a promysleli by pořádně všechny časové roviny a linie, tak by vznikla chuťovka hodná kultu. Ovšem že s větším rozpočtem a jiným obsazením. Ale tvůrci se spokojili s tímto, budiž jim aspoň pochválena hudba a atmosféra. ()

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Australské horory bývají zajímavé a ani tento není vyjímkou, dobrá kamera, hudba, která mi místy připomínala ponurou atmesféru seriálu Twin peaks. To vše bohužel chvílemy shazují někdy dost hloupé dialogy (nebo spíš monology dvou k sobě navzájem mluvících postav, přičemž každa si mele to svoje) a dost vykonstruovaný a překombinovaný konec... i když scéna prznění Lenky Kripac překvapila... Nu což, nebylo to špatné, jen tomu něco chybělo. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Začneme pozitivy kterých film moc nemá. Krátká stopáž a celkem zajímavej námět. Tím výčet pozitiv končí. Vše je pohřbeno otřesným až amatérským zpracováním. Počínaje hereckými výkony konče prací kameramana. Škoda, protože pro tenhle typ filmů mám slabost a určitej potenciál aspoň co se týče námětu tady určitě byl. Za mě to jsou slabší 2hvězdy. Kdo by tomu chtěl přece jenom dát šanci ať to zkusí třeba mu to sedne víc. Na rok 2003 má film zatím jenom 398hodnocení takže jde nespíš o pozapomenutej snímek. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Máte rádi filmy, kde se nic neděje a když se něco děje, tak to nedává smysl? Super, tak to bude Tichá pláž Vaše jednička. Film o pár hercích, jedné pláži, jednomu VW a jediné, co se mi na tomto filmu líbí je ten plakát, kterej mě nalákal a já jelito se nechal nachytat. Nemá to atmosféru, nemá to smysl, nemá to pořádný vraždy, ono to fakt nemá nic. Konec někoho potěšil, mě zcela utvrdil v tom, že je to strašná blbost. ()

jenik71 

všechny recenze uživatele

Každý občas udělá nějakou hloupou věc. Třeba že se podívá na tenhle film. Sledovat absolutně nesympatické "herce", naprosto stupidní děj a k tomu poslouchat dementní dialogy o ničem, to je skutečně ubíjející. Věřte, že větší zábavou je na pláži sledovat třeba kraba, jak se snaží vrátit do moře. I kdyby to mělo trvat hodiny. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama