Reklama

Reklama

Bomnalui gomeul johahaseyo?

  • Jižní Korea 봄날의 곰을 좋아하세요? (více)

Obsahy(1)

Jednoho dne najde Hyun-Chae tu nejromantičtější poznámku vloženou mezi stránky knihy v knihovně. Tajemná poznámka ji zavede k jiné, a ta směrem k tajemnému muži svých snů. Jelikož měla v lásce vždy smůlu, tak se šance chytne a pokusí se onoho muže najít. To je ovšem něco, s čím nepočítal Dong-Ha, který tam ty poznámky psal. Je totiž zamilovaný právě do Hyun-Chae, ale vždy se bál dát jí to najevo. (Kiyoshi)

(více)

Recenze (4)

May 

všechny recenze uživatele

Ne vsechny (korejske) romanticke komedie jsou lehke a nenucene. Nektere se snazi zaujmout prehravanim a prekombinovanosti uplne obycejnych situaci, Do You Like Spring Bear k tomu nema daleko, ..co nema daleko, cela prvni hodina je v tom az po usi, jenomze pak prijde konec, ktery boura celou predeslou atmosferu a necha cloveka potopit se do sneni spolu s hlavni hrdinkou. Dlouho jsem nevidela zakonceni s tak kompletnim obratem a shroucenim vsech doposudnich iluzi a pocitu, ze vim, jak to vsechno vlastne je, jak to bylo a jak krasne to skonci. 7/10. ()

Candyman 

všechny recenze uživatele

Ne, já prostě musím dát všech 5. Nevím, možná už jen tím, že je to korea a romantika. Nesrovnávám je jen s Koreiskými filmy podobného žánru, ale všeobecně. Jenže když nad tím tak uvažuju, tak by pak asi museli dostat 5 hvězdiček všechny, protože americké, nebo jiné se na ně nechytaj :) No co, jsou to prostě dokonalé filmy a zaslouží si to. ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Jestli nějakou korejskou herečku nemusím, tak je to Du Na Bae. Tohle je ale jeden z mála filmů, kde mi až tak moc nevadila a dokonce se mi do té role hodila. Co se týká příběhu, ten byl dost originální a poutavý. Myslím, že jsem ani jednou nemrkla na hodinky. Jen humor občas hraničil s trapností, ale takových situací tam bylo naštěstí jen pár. Lehce nadprůměrný film, hlavně díky scénáři. 3,5* ()

molotov 

všechny recenze uživatele

Poměrně hodně zajímavý film, ať už jen svoji zvláštní strukturou vyprávění a příběhu, tak svojí částečnou nesourodostí. Atmosféra se často mění, i když to nejsou nějaké závratné změny, tak mě mírně rušili. Nádherné pasáže, když se fim téměř mění v obrazy podkreslené nádhernou hudbou náhle přechází v pasáže s laciným humorem. Naštěstí těchto pasáží není mnoho a v druhé polovině zmizí úplně, což je jenom dobře. Film je strukturován jako kniha a rozdělen do mnoha kapitol a knihy mají v příběhu zásadní roli, což působí poměrně origálně. Navíc je nádherně natočený, krásná barevná stylizace a kompozice záběrů, už jenom dívat se na ty barvy je krásný zážitek. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama