Reklama

Reklama

Pepek, soukromý detektiv

  • Česko Pepek soukromý detektiv (více)
všechny plakáty
Animovaný / Rodinný / Komedie / Krátkometrážní
USA, 1954, 7 min

Obsahy(1)

Pepkovi někdo zavolá do jeho detektivní kanceláře. Avšak nepředstaví se. Proto se Pepek rozhodne telefonát vystopovat. Zjistí, že telefonovala Olivie, která po něm chce, aby jí ochraňoval velice vzácný a drahý kámen. (zdeny99)

Recenze (3)

Deimos 

všechny recenze uživatele

YouTube/// Obsazení 6/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Efekty 8/10/// + prostředí, děj, efekty, hudba -kvalita obrazu/// V dětství pepek nepatřil mezi mé nejoblíbenější pohádky, ale vždy jsem to nějak zkousnul. Teď snad po 10 letech jsem narazil na jeden z jeho příběhů, tentokrát zde vystupuje jako soukromí detektiv a stojí proti němu jiný záporák (zloděj). Ve výsledku jsem se celkem bavil, a mohu tvrdit, že to o něčem je (spoustu prostředí...), tedy narozdíl od některých pohádek. Kámoš co se díval se mnou, říká, že zná i lepší díly Pepka, já prozatím nemohu srovnávat, tak možná i proto takové hodnocení./// Celkem 74%/// ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Honba za diamantem v podání Pepka detektiva a jeho sličné krásky Olive, která ale čekala doma až jí Pepek kámen objeví. ()

Oxy 

všechny recenze uživatele

Pepek, alias jeden z nejznámějších cheaterů v historii animovaného filmu opět zasahuje. Vystopování hovoru nebo dělovka přes půl světa ovšem stály za to. ()

Reklama

Reklama