Reklama

Reklama

Dobrodružství Žraločáka a Lávovky

  • USA The Adventures of Sharkboy and Lavagirl 3-D (více)
Trailer

Obsahy(1)

Dobrodružství Žraločáka a Lávovky přináší nonstop zábavu s hollywoodskými hvězdami Davidem Arquette, Kristin Davis a Georgem Lopezem. Každý vždycky věděl, že Max má bujnou představivost, ale nikdo netušil, že jeho nejdivočejší výmysly - chlapec vychovaný ostražitým obrovským bílým žralokem a dívkou se silou sopky - jsou skuteční! Teď tito dva křehcí vychovatelé Maxovi ukáží, že i obyčejné dítě může být něčím výjimečné! Ohromí vás spousta speciálních efektů a uvěříte, že se v tomhle úžasně zábavném filmu i ti nejmenší snílci můžou stát velkými hrdiny! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (128)

uiu 

všechny recenze uživatele

Nechápu zdejší hodnocení. Jedná se o film pro děti, takže pokud vám není 3-7 let, tak těžko budete chápat, co chtěl kdo tímhle filmem říct, stejně jako nerozumíte Teletubbies, ale nemluvňata je žerou. Házet tu odpad a hodnotit film, který vůbec není zaměřený na vás jako na diváka je trochu zcestné. Zkuste se na tento film podívat s mladším sourozencem, neteří, synovcem, co já vím s kým a teprve podle jejich smíchu, nadšení a strachu o hlavní postavy poznáte, proč tenhle film vznikl. Já sama jsem ho viděla jako teenager a klidně přiznám, že mě vrátil o pár let zpět do bezstarostného dětství plného dobrodružství a snů. ()

tempus odpad!

všechny recenze uživatele

Jistě mluvím za víc lidí: Roberte Rodriguezi ruce pryč od filmů pro děti, jinak budeš průměrným režisérem a Spy kids 3-D s tímto filmem to jen dokazuje! PS: proč mi připomíná hlavní záporák záporáka na tomto videu 1:20? ()

Reklama

Bigfuckman 

všechny recenze uživatele

Úsměvná, ale pro děti vcelku povedená pohádka z ultramoderní doby s ultra mega cool hlavními postavičkami. Srší z toho země hvězd a pruhů, nicméně se to dá zkousnout. Tak mě napadá jak by se asi dnešní (nejen) americké děti bavily třeba nad starou dobrou popelkou, či cestou do pravěku. Inu každá generace je odkojená jinou škálou pohádek ačkoli si myslím, že ty staré měli větší šmrnc. Rodriguez si trošku odskočil od svých krvopřesycených filmů k úplně jinému stylu filmů a ejhle tento krok byl mířen ne přímo do exkrementů neznámeho tvora, ale do kaluže plné bláta. So Rodguguez get back to your bloodyfull movies. There is your place! ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Mlíko je ještě teplý !! Za chvíli usne.." - "Tumáš !! Polštář z tureckého medu !!" ;) Ta pachuť tureckého medu tu skutečně je, ovšem tak tragicky bych tenhle Rodriguezův bizarní Nekonečný 3D příběh neviděl.. Nejen Max, ale i Tarantinův nohsled se může chlubit Maximální fantazií.. A přiznávám, že se mi mladej Lautner, ten homoupíří král oceánu, s tou svou sympatickou sebeironií zdá stále zajímavější.. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Ano, bál jsem se toho, ale je to film o dětech pro děti o tom, jak mocné a kouzelné můžou být sny a jak strašné je vzdát se svých snů a to je téma, které se mi velmi líbí. Dětská fantazie, naplno se rozvíjející pouze ve snech na hranici skutečnosti. Kdo z nás si někdy nepřál, aby byly jeho sny skutečností. Vzpomínka na dětskou fantazii. ()

Galerie (26)

Související novinky

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

27.05.2015

Robert Rodriguez sice občas vypustí ze řetězu Macheteho a loni natočil dlouho odkládanou dvojku Sin City, jinak se ale s oblibou věnuje hlavně dětským filmům. Spy Kids to dotáhli ke čtyřem dílům a… (více)

Tretieho Conana natočí Rodriguez

Tretieho Conana natočí Rodriguez

01.05.2005

Scenárista a režisér John Milius, ktorý so Schwarzeneggerom nakrútil Barbara Conana, bol štúdiom Warner Bros nečakane vykopnutý z postu režiséra jeho tretieho pokračovania. Nahradiť ho má Robert… (více)

Reklama

Reklama