Reklama

Reklama

Obsahy(1)

1. Mladý muž snažící se zabít svou manželku. Ta bohužel po každém „úspěšném pokusu“ opět vylézá z hrobu upgradovaná o jinou bojovou schopnost a ubohému chudákovi namlátí.
2. Přehnaně sebevědomá kreativní ředitelka reklamní agentury, vymýšlející jednu nesmyslnou reklamu za druhou, s chorobnou závislostí na svém diktafonu.
3. Harmonická rodinka. Tatínek sehnal lístky na představení známého hypnotizéra. Ten jej v rámci své show přesvědčí, že je pták, bohužel už ale nemá možnost jej odhypnotizovat. Celá rodina si tak musí zvykat na to, že jejich otec kvoká a chce létat.
4. Tři zlodějíčci, z nichž dva odhalují city, které pro ně byly vždycky tabu.
5. Zabiják z Londýna, jehož nejdůležitějším posláním je zjistit vaši funkci v životě, a jeho překladatel. Potřebujete nechat zabít otravného hypnotizéra či svou manželku? Pak neváhejte a obraťte se na ně. Usmlouvaná cena vyhovuje každému.
A že to nedává smysl? Počkejte, až se všechny části příběhu propojí. (Natascha)

(více)

Recenze (180)

Fr 

všechny recenze uživatele

VŠECHNO SE MĚNÍ... ZÁLEŽÍ TO NA ÚHLU POHLEDU..... /// Manželství je složitý i v Japonsku. Manžel sejme ženu, s čelovkou na čele vykope jámu, dá smuteční cígo a ta svině pohne ,,brvou“. Naštěstí má furt tu lopatu a z lesa je slyšet tupý zvuky.... PODPAŽÍ VRAHŮ PÁCHNOU. Vtipný! Vtipný! V T I P N Ý ! (né můj koment – ten horor!). Úchylný ,,kulisy“ a barvy, ujetej děj. (Zdánlivě) nesouvisející příběhy do kterých skvěle zapadá V.Jones se svým: ,,JAKÝ JE SMYSL VAŠEHO ŽIVOTA?“ Potěší bůjnou představivostí, bláznivýma nápadama. Ježíš, TO JE KRAVINA!!! - čemuž plně odpovídá i soundtrack (líbí???), ve kterým chybí snad jen Ruská hymna. Zajímavější ptákovinu asi dlouho neuvidím. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zabil jsem manželku pánové... co všechno se teď může stát? 2.) Mám rád reklamy. 3.) Já a holky – to nejde k sobě. 4.) Jakých chyb se vyvarovat, když je táta táta a zároveň pták. 5.) Thx za titule ,,fjoe“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR *** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Redi 

všechny recenze uživatele

:D Dlouho jsem se tak nenachlámal. Z žánru bych smazal horor a romantika, pač nic takového se tam nekoná. Dvě hoďky uběhly jak voda...Vinnie Jones v japan filmu potěšil... Možná by to chtělo z pěti příběhů zkrátit na tři...nebo delší stopáž..., aby měli postavy a samotné příběhy více prostoru. Z konce jsem nemohl ...:D Story no.1 ''Immortal woman'' is the best. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Zde přidané žánry hodně matou (teď jsem ale koukal a přesně takhle to je i na IMDB...), protože mysteriózní tohle rozhodně není, thriller a romantické jak v jakém příběhu a jen maličko a o fantasy by to platilo asi stejně. Tohle je totiž hlavně KOMEDIE, dost absurdní komedie, o pěti stejně tak absurdních příbězích, které se postupem času různě prolínají a dokonce z některých vyleze i nějaká ta myšlenka (která je sice divně podaná, ale takhle už to Japonci holt mají). Zpočátku jsem na to čuměl strašně zmateně a nechápal jsem, co to vlastně sleduje a navíc jsem byl ještě ovlivněn zdejšími žánry, takže jsem nějakou dobu i čekal na to, kdy se to konečně rozjede, ale že je to komedie jsem naštěstí pochopil dost rychle a ve finále mi to pak bohatě stačilo. Odněkud někam to šlo, zajímavých bizarních nápadů to mělo hodně, vizuál je taky hodně nápaditý (a připomněl mi dokonce Wese Andersona, ale takového učesanějšího a lepšího v tom, že ví, jak ho využít a kde je ta míra, kdy by všeho bylo moc a začalo to působit spíš pseudoumělecky), bavil jsem se u toho docela dobře a i když bych dokázal jednotlivé příběhy rozlišit mezi lepší a slabší, určitě jsem si v každém našel něco, co se mi na něm osobně dost líbilo. Jen teda škoda, že příběhu tří zlodějů se to moc nevěnuje a postupně mizí, aby se pak v závěru mohl vrátit a předvést to nejočekávanější, co nabízel a že příběh té ředitelky reklamní agentury nikam nevygraduje - a tady mě to mrzí obzvlášť, protože její příběh plný šílených reklam, které nikdo nechce realizovat, mě bavil možná nejvíc, včetně ukázek, jak si ty své nápady představuje :D Ale jak už jsem psal, žádný z příběhů nešel vyloženě mimo mě a celkově z toho mám hodně dobré dojmy a zdařilé absurdní komedie já zbožňuji, takže za mě velká spokojenost :-) 4* ()

Toshiro 

všechny recenze uživatele

Šílený japonský film, kde absurdita čeká za každým rohem. Dost se mi líbilo výrazné a hravé zpracování interiérů a taky práce s barvou a vzorem naprosto na všem. Dalším plusem je chytlavá hudba. Děj je sice na první pohled šílený, ale postupně začne nabývat smyslu. No a smál sem se snad celej film :). ()

Naslund 

všechny recenze uživatele

Kamarád to vzdal v polovině a ani se mu moc nedivím. I na mě první půlka nezapůsobila tak dobře, abych se vrhl na druhou. Ona taky spousta divných příběhů v art provedení nejsou zrovna třešnička na dortu pro ty, kdo chtějí akci a romantiku. Ale druhá polovina, když se to tak všechno propojuje, už stojí za to. Každopádně věřím, že zábavnější je si obsah filmu, než ho vidět. Nejvíc se mi líbila ta linie se supernásilnou nesmrtelnou ženou. Trošku jsem ji i hlavnímu hrdinovi záviděl. Sice by mě stála život, ale pro něco člověk zemřít musí. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Manželka hrdiny první povídky (Tadanobu Asano) je ve filmu zabita celkem 7krát. (cubajz)
  • Žena navracející se ze záhrobí za celý film neřekne ani jedno slovo. (cubajz)

Reklama

Reklama