Reklama

Reklama

Obsahy(1)

1. Mladý muž snažící se zabít svou manželku. Ta bohužel po každém „úspěšném pokusu“ opět vylézá z hrobu upgradovaná o jinou bojovou schopnost a ubohému chudákovi namlátí.
2. Přehnaně sebevědomá kreativní ředitelka reklamní agentury, vymýšlející jednu nesmyslnou reklamu za druhou, s chorobnou závislostí na svém diktafonu.
3. Harmonická rodinka. Tatínek sehnal lístky na představení známého hypnotizéra. Ten jej v rámci své show přesvědčí, že je pták, bohužel už ale nemá možnost jej odhypnotizovat. Celá rodina si tak musí zvykat na to, že jejich otec kvoká a chce létat.
4. Tři zlodějíčci, z nichž dva odhalují city, které pro ně byly vždycky tabu.
5. Zabiják z Londýna, jehož nejdůležitějším posláním je zjistit vaši funkci v životě, a jeho překladatel. Potřebujete nechat zabít otravného hypnotizéra či svou manželku? Pak neváhejte a obraťte se na ně. Usmlouvaná cena vyhovuje každému.
A že to nedává smysl? Počkejte, až se všechny části příběhu propojí. (Natascha)

(více)

Recenze (180)

topi 

všechny recenze uživatele

Perfektní snímek vymazlený téměř k dokonalosti. Nádherný je vizuál, zejména v domě u chlápka, který se marně pokouší zabít svoji ženu. Ty barvy, rekvizity - nádhera! Parádní je i sountrack, ktererej neskutečně tepe! Výborný propojení všech příběhů ja fakt pecka a někdy dovedená až ad absurdum! Známí herci jsou zárukou kvality, stejně jako role zabijáka Vinnieho Jonese. Film mě od začátku polapil a nepustil moji pozornost až do konce. Super! ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Japonská Tarantinovka. Film zo všetkými prvkami ktoré toto mnou vymyslené spojenie môže obsahovať. Ide o bizarný sled príbehov ktoré sa jemne prelínajú. Príbehy sú plné štýlových dialógov, majú obrovský počet ojedinelých a zaujímavých charakterov, zvraty kde sa divák pozastaví nad duševným zdravým tvorcov a vizuálna stránka tiež nie je na zahodenie. Jediné čo mi nesedelo bol viac menej nedokončený záver. Akoby už tvorca nevedel čo z rozohratou hrou, tak ju radšej predčasne ukončil, a mal som pocit, že to malo miestami až neobvykle zbytočne neznesiteľnú festivalovú atmosféru akoby to nakrúcal nejaký filmový študent. Nie že by mi to prekážalo vždy ale sem sa to nehodilo. ()

Reklama

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Survive Style 5+ je film úplne o ničom, žiadna hmatateľna dejová linka. Na Survive Style 5+ je každá škatuľka malá. Toľko úvodom. Ťažko definovateľný počin s nezávislými mikropríbehmi, ktoré sa občas prepletú. Celé zabalené do velice štýlového pozlátka a s výraznou titulkou prítomnosti zahraničnej "hviezdy" (palec hore za Vinieho). Počiatočná eufória poriadného úletu postupne opadáva, divák sa začína nudiť, farbičky a všadeprítomná absurdita už ho tak neberú a má pocit že vidí časť 22. z 300-dielneho seriálu. Ku koncu som badal niečo ako náznak emócii, ba dokonca ponaučania. Ano, gayovia sú fajn, osem-krát zabijem svoju manželku, aby som miloval, a budem tolerantný k otcovi, ktorý je vlastne kura. Ja ho naučím lietať, a on ma raz zveze do školy. Heh, to bude cool... ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

To se mi snad zdá, já tý asijský kinematografii nakonec asi přijdu na chuť. Takhle už sem se nezasmál opravdu dlouho. Vynikající hlášky, naprosto šílené situace a zápletky, všechno dovedeno ad absurdum... A ty reklamy! Já z nich fakt ležel ještě víc než ta ženština, co je vymejšlela. Člověku, který má smysl pro ne úplně všední humor (pro jakýkoli typ ne úplně všedního humoru), tento film doporučuju všema deseti. ()

Jermann 

všechny recenze uživatele

Horor / Mysteriózní / Komedie / Romantický .. možná bych ještě dodal Drama. Je pozoruhodné, jak japonské snímky není nikdy možné jednoduše označit. Právě SS5+ je zářným příkladem dokonalého sladění několika žánrů a stylů do jednoho extrémně originálního, barevného a jedlého dílka. Nemůžu se nabažit .. a čím víc se na to koukám, tím víc se mi to líbí. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Žena navracející se ze záhrobí za celý film neřekne ani jedno slovo. (cubajz)
  • Manželka hrdiny první povídky (Tadanobu Asano) je ve filmu zabita celkem 7krát. (cubajz)

Reklama

Reklama