V zajetí (TV film)

Drama / Dobrodružný

USA, 2004, 91 min

Neil Kinsella

• Smok

Nie, tento film som do konca nedopozeral a áno, dovolím si ho aj napriek tomu ohodnotiť. Nepredpokladám totiž, že by sa situácia nejak radikálne zvrtla po polhodine, ako týpkov zavalí piesok a hlina z asi 15 km vzdialenej hory, ktorú ktosi nezodpovedne odstreľuje :) Po tom, ako sa s ľuďmi kotúľali dole kopcom celé domy a pani visela zavesená za gauč zo stropu (asi ho má štandardne o zem pribitý) som v záujme zachovania zdravého rozumu túto hovadinu vypol. Naozaj nemusím mať všetko, momentálne mi stačí aj chrípka.(15.10.2009)

Další z řady Intersoňácké řady katastrofických filmů, tentokráte s naprosto směšnou scénou kde padá písek. Snímek se drží klasických klišé, zlý pán nechce do vězení tak raději někoho zasype, a tak se nevzdává. Ale odvážný lidé dělají odvážné činy. Film je hlavně o scénách pod pískem která snad kromě scény s hadem nestojí za moc. Nicméně tyhle béčka mám i celkem rád ale víckrát pravda, si to nepustím, ani náhodou.(27.8.2010)

• blackrain

Emmerichova 2012 mě příliš namlsala. Tady byly triky strašné. Pouhým okem šlo rozpoznat, že se jedná o modely, které smetla hlína v podobě laviny. Atmosféra nulová a herecké výkony taky.(4.12.2009)

• tom88

Katastrofický film v pravom slova zmysle. Film neponúka nič, čo by stálo za povšimnutie, od debilného námetu, cez blbý dej, tragédnych hercov, nulovej atmosféry, trapasný záver až po retardovaný humor a katastrofálnu logiku. Pokus o jemný humor dopadol katastrofálne, tak ako vlastne všetko ostatné. Keď mie sú peniaze, film by sa nemal točiť. Keby som dával aj odpady, tak je to jasný odpad. 15%(31.7.2008)

• Lobotomas

Scénář: Peter Beckwith(17.7.2007)

• wopi

Další klon ohraného schématu - snaha co nejvíc ušetřit na stavbě vede k ohrožení životů. Celou dobu jsem se nemohl zbavit dojmu, že sleduji film ze začátku osmdesátých let a ne z r.2004.(12.2.2005)