foto

Robert Pine

  • nar. 10.7.1941 (74 let)
    Scarsdale, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Svátek matek
2015 Diani & Devine Meet the Apocalypse
Minkow
2014 Finding Carter (TV seriál)
Christmas Under Wraps (TV film)
2013 Granite Flats (TV seriál)
Ledové království
2012 Matchmaker Santa (TV film)
2010 Reunited
2008 Dům na špatné adrese
No Man's Land: The Rise of Reeker
2007 Love's Unfolding Dream (TV film)
Rodinné tajemství
Vánoční přání (TV film)
2006 Paved with Good Intentions
2005 Noční let
Yesterday's Dreams
Zpovědní tajemství
2004 Hlava nehlava (TV film)
Jak ostříhat Adama
Jezdkyně (TV film)
V zajetí (TV film)
2003 Chladnokrevně
Láska z dětství (TV film)
2001 All You Need
Black Scorpion (TV seriál)
Hit, The
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Teroristické komando
Zmařená cesta (TV film)
2000 Screenland Drive
1999 But I'm a Cheerleader
Rozluč se s Toledem
1998 Chips se vrací (TV film)
Chocolate for Breakfast
Ragtimeova dobrodružství
1997 Guy Walks Into a Bar, A
Pod podlahou
Sins of the Mind (TV film)
Žoldák (TV film)
1996 Best Revenge, The
Den nezávislosti
1995 Little CHP, The
Star Trek: Voyager (TV seriál)
1994 Tonya a Nancy (TV film)
1993 Big Boys Don't Cry (TV film)
Prophet of Evil: The Ervil LeBaron Story (TV film)
1992 Dívka na telefon (TV film)
1990 Děti (TV film)
Ladies on Sweet Street
1988 Aviel
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
Hoover vs. the Kennedys: The Second Civil War (TV film)
1985 Papa Was a Preacher
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1982 Mysterious Two (TV film)
1980 Dan August: Murder, My Friend (TV film)
Enola Gay: The Men, the Mission, the Atomic Bomb (TV film)
1979 Gang jablkových knedlíků opět zasahuje
1977 CHiPs (TV seriál)
Mravenčí teror
1976 Bert D'Angelo/Superstar (TV seriál)
1975 Den kobylek
1974 Bears and I, The
1973 Incident on a Dark Street (TV film)
One Little Indian
1971 Incident in San Francisco (TV film)
1970 Brotherhood of the Bell, The (TV film)
Silent Force, The (TV seriál)
1968 Cesta do Shilohu
Counterfeit Killer, The
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Young Warriors, The
1966 Gunpoint
Munster, Go Home!
Out of Sight
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

1999 CHiPs: The E! True Hollywood Story (TV film)

TV pořady

1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)

Režijní filmografie

1977 CHiPs (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace