Reklama

Reklama

Perfektní láska

všechny plakáty
Trailer 2

Obsahy(1)

Trýzněn děsivě reálnými nočními můrami, hledá John Totersohn pomoc u své psycholožky. Doufá, že udělá přítrž snům, kde vidí sám sebe páchat ty nejhroznější činy. Léčba se daří, a John je dokonce schopen navázat svůj první vztah. Navzdory nejistotě v intimní oblasti je zamilován do Sarrah Woodové a jejich láska začíná kvést. Vše je ale až příliš dokonalé, než aby to byla pravda... … jsou skutečně jeho přítelkyně a jeho psycholožka spolčeny ve zvráceném spiknutí porti němu? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Dávám 3 a půl * Velmi se mi toto romantické drama líbilo, uvažoval jsem i o 4*, ale probuzení ze sna do reálu tam bylo až příliš na můj vkus, a tak si myslím, že si to víc, jak 3 pěkné hvězdičky nezaslouží:-)) Ale moc pěkný a zajímavý film.. Hodnocení - 65% ()

topi odpad!

všechny recenze uživatele

Film jsem měl možnost shlédnout v nočních hodinách na Tv Barrandov a takovou sračku po všech stránkách (ať už "hereckých", scénáristických, kamerových či režijních) jsem dlouho neviděl. Nerozumím lidem, kterým se může tenhle příšernej a tupej paskvil vůbec líbit. ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Perfektní láska je nevyrovnané romantické drama. Děj nepřináší žádná překvapení, jen občasný úžas nad způsobem provedení. Dvě roviny reality přeskakují volným stylem bez harmonogramu v dobré víře po mystifikačním zdůraznění složitosti lidské duše. S mužským hereckým podáním můžeme být spokojeni, s tím ženským pouze za předpokladu, že budeme ctitelé vyumělkované krásy a stránku hereckou raději necháme bez povšimnutí. Možná jsem při konečném zúčtování přísnější, na druhou stranu nelze hovořit o prožitku při sledování mondénní verze spotřební romance. Hlavní postavou je John (zajímavý Adrian Grenier), bludy psychózy poznamenaný mladík. Mezi pozorností a dotěrností bývá křehká hranice, traumatické zážitky z dětství dodávají lidským vlastnostem osobitost a freudovský Éros s Thanatem jsou nechtěnými mantinely a určují směr. Hlavní ženskou postavou je Sarah (pohledná Leila Arcieri), spořádaný člen společnosti v osamělosti citů. Zdání nepřekonatelné dokonalosti by mělo varovat, ale citové strádání uprostřed konzumu nedokáže nahlížet na věci bez předsudků, ani bez odevzdaného očekávání. Všeho moc škodí a vnímat to lze nejcitelněji ve formátu zpracování. Z dalších rolí: naivně až neprofesionálně působící Johnova psychiatrička Weiss (sympatická Polly Draper), Sářina nejlepší kamarádka a kolegyně Pat Keough (příjemná Michele Santopietro), Sářina v osobním životě spokojená kolegyně z práce Sheila (Victoria Rowell), či Johnův nevyzrálý spolupracovník Ernie (Peter Vack). Perfektní láska je možná lepším filmem, než by se podle hodnocení mohlo zdát, ale průběh i rozuzlení je natolik kolísavé, že rozčarování nad způsobem přehluší všechny světlejší okamžiky. ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný mrazivý thriller o snaze zakomplexovaného mladíka obstát ve svém prvním vážném vztahu. Zřejmě se každý mladík snaží udržet si své děvče "za každou cenu". Leila Arcieri je moc krásná, a tak mi ji přišlo o to víc líto. Bylo mi ale dopředu jasný, jak to asi dopadne, protože Johnova labilita z něj úplně crčela. Myslím, že to je i dobré ponaučení pro děvčata - perfekcionismus je svinstvo. ()

pekas 

všechny recenze uživatele

What the f...? To bylo opravdu "zvláštní". Když to skončilo, udiveně jsme se na sebe s manželkou podívali, co že to jako mělo všechno znamenat. Co tím chtěl básník říci? Zmatek mezi realitou a děsivými představami. Ona si nejdřív nechala líbit jasné ústrky a pak to najednou vyřešila dost razantně. Bylo to ujetý, ale herci celkem sympatičtí. 40% ()

sin34 

všechny recenze uživatele

Nemel jsem zadne ocekavani, ale film me mile prekvapil. Z Adriana Greniera sel opravdu strach a moc jsem nedokazal odhadovat, co v pristich minutach ci vterinach udela. Leila Arcieri byla krasnou ozdobou. ()

Vital 

všechny recenze uživatele

Kdybych potkal takovouhle kočičku,a byl by to můj pvní vážnější vztah,asi bych se taky choval jako on,prostě veliká láska může i znamenat velké potíže a žárlivost,címž je vlastně propleten tento film,ale bohužel se taky "pyšní" snovými představami,které mi akorát ten film ničily a ukazovaly vnitro narušeného chlapa,který nebyl až tak zlej... ()

andy60 

všechny recenze uživatele

Během sledování jsem měl dojem, že ONA neví, co chce, což záhy vystřídal dojem, že ON neví, co chce. Takhle se to střídalo až do konce filmu, kdy jsem si uvědomil, že tím, kdo neví, co nám vlastně chtěl sdělit, byl sám REŽISÉR. ()

Reklama

Reklama