Reklama

Reklama

Série(7) / Epizody(378)

Vaše kamarádka Peppa je malé roztomilé prasátko v červené sukni. Ráda se baví s přáteli, je zvědavá, má ráda čokoládové zákusky a narozeninové oslavy i výlety, na kterých se něco dobrého jí. Nejvíc ale miluje, když je pořádné bláto. Protože, co může být na světě lepší zábava, než je skákání v blátivých kalužích? (oficiální text distributora)

Recenze (130)

Akitenshi 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že moc nechápu všechna ta špatná hodnocení ve stylu "Nelíbí se mi to". Tohle je seriál pro děti, takže hodnocení vidím spíš podle toho, jak se to líbí mé dceři. A ta je z tohohle seriálu nadšená. :) Ostatně, je to skvělý seriál, na který se dá s dítětem dívat, jsou tam občas i dobré vtipy a dítě se zde pěkně učí základní chování ve společnosti, Peppa zažívá většinou obyčejná dobrodružství, která děti dobře znají a dokážou se s nimi ztotožnit, sem tam se naopak objeví díl, kde tvůrci pustili uzdu své fantazii a snaží se zde mířit spíš na představivost a kouzelný svět, do kterého se umí dostat jen děti. Takže za mě - skvělý "první" seriál. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Animovaný seriál, který by neměli hodnotit dospělí diváci, ale jen děti, pro které je určen. Mně připadala zvláštní plochá a jednoduchá grafika řekněme nelíbivá, ale moje vnučky jsou nadšeny. Je to veselé, vtipné a v době nemoci to funguje jako neocenitelná pomůcka, jak udržet děti v posteli a ještě je přitom vychovávat, protože Peppu poslechnou spíš než moje příkazy. V tomto případě hodnotím za celou rodinu. ()

Reklama

MP17 

všechny recenze uživatele

Bezdětní dospěláci tento seriál asi moc neocení, ale pro rodiče je tento animák opravdu k nezaplacení. Nekomplikované výtvarné zpracování, přehledný děj, charaktery jsou vykresleny všechny jako pozitivní, ale s potřebnou dávkou nadhledu a ironie. Televize by sice neměla děti vychovávat, ale když už taková situace nastane (že rodič nestíhá a děti u té TV prostě "zkejsnou") tak Pepina je právě ten typ animáku, u kterého nehrozí, že by děti vstřebávaly nějaké špatné a negativní vjemy. Všechno je tam prostě správně. ()

Vivian 

všechny recenze uživatele

Jistěže z pohledu dospělého jde o prostoduchou hloupost, ale nutno podotknout, že jde o seriál pro velmi malé děti, zhruba 2-3leté, a pro ně je naprosto ideální ono jednoduché zpracování, nekomplikovaná dějová linka, prosté, lehce humorné příběhy s výchovným nebo poučným závěrem... Moje dvouletá dcera Peppu miluje, byla by schopná u ní sedět hodiny. A protože v češtině už ji zná zpaměti, začala jsem jí Peppu pouštět na YouTube v angličtině; anglický originál je velmi pěkně namluven, anglická Peppa (Lily Snowden-Fine a Cecily Bloom) je mnohem roztomilejší než ta česká a angličtina zde je navíc velmi jednoduchá a srozumitelná, takže malé dítě může začít s "učením" :-) ()

NOBLE200 

všechny recenze uživatele

Ehhmmm... Tak jak bych začal. O tomhle seriálu jsem vcelku dlouho neslyšel, nedávno mi ale vyskočil na YouTube jako doporučené video... Ono ten seriál by sám o sobě nebyl špatný. Nápad je vcelku dobrý, problém přichází při zpracování. Ano, je důležité dětem servírovat ze začátku jejich životů jednoduché věci, ale až tak? Každý domeček stojí na kopci velkém cca. minimálně jako Milešovka, rypák dlouhý asi jako stopáž pořadu visící na místě, kde bych ho nečekal, a citoslovce "méééé", "chrocht" a "bůůů" v každé větě minimálně dvakrát se mi docela příčí. Celkově jako pohádka dobré, kdyby mi ještě tekly nudle z nosu a mléko po bradě, tak je to dokonce vynikající... S odstupem času ale vnímám průměrně. Nenadchne a neurazí. A o tom to je. ()

Galerie (1 342)

Zajímavosti (6)

  • Chrochtání rodiny Peppiny se během třetí a čtvrté řady změnilo. (..Lucas..)
  • V prvních dvou sériích nebyly postavy v autech připoutány bezpečnostními pásy. Poté, co kvůli tomu obdržel seriál několik stížností, tvůrci do epizod bezpečnostní pásy přidali a upravili i ty epizody, ve kterých nebyly. (Pierre)
  • Seriál se objevil přibližně ve 180 zemích světa. (Pierre)

Související novinky

Hasbro zakládá filmovou a televizní divizi

Hasbro zakládá filmovou a televizní divizi

17.08.2023

Hračkářský konglomerát Hasbro spustil novou filmovou a televizní divizi, skrze kterou nyní hodlá ve velkém produkovat vlastní projekty na základě svých značek. Nová produkční společnost vznikla… (více)

Reklama

Reklama