foto

John Sparkes

  • nar. 1954
    Swansea, Wales, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Farmářovy lamy
Ovečka Shaun ve filmu
2010 Svět vynálezů Wallace a Gromita (TV seriál)
2007 Ovečka Shaun (TV seriál)
2004 Prasátko Peppa (TV seriál)
2003 Holky z kalendáře
2000 Panika v městečku (TV seriál)
Strangerers, The (TV seriál)
1998 Comedy Nation (TV seriál)
1994 All New Alexei Sayle Show, The (TV seriál)
1993 Saturday Zoo (TV seriál)
1989 Melancholia
1987 Požárník Sam (TV seriál)
1986 Naked Video (TV seriál)
1978 3-2-1 (TV seriál)

TV pořady

1989 Absolutely (TV pořad)

Scenáristická filmografie

2010 Svět vynálezů Wallace a Gromita (TV seriál)
1998 The Morwenna Banks Show (TV seriál)
1986 Naked Video (TV seriál)

TV pořady

1989 Absolutely (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace