Reklama

Reklama

Seminary Girls

všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie
USA, 1897, 1 min

Obsahy(1)

Jednominutový krátkometrážní film, ve kterém se strhne polštářová bitka mezi šesticí mladých dívek v dlouhých bílých nočních košilích. Na konci filmu přiběhne vychovatelka a dívky se před ní ukrývají. Jedna si chce vlézt pod postel a právě tu vychovatelka polapí a pokouší se ji vytáhnout zpod postele. (zdeny99)

Recenze (11)

Rimsy 

všechny recenze uživatele

Krásné čtyři hvězdy za geniální snahu jedné z dívek skrýt se pod postel aneb už vím, odkud Monty Pythoni čerpali inspiraci pro skrýše rebelů v Životu Briana :) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Polštářová bitva je pravděpodobně vrcholem rebélie tehdejší doby, což umím ocenit. A taky musím vychválit ty exkluzivní noční košile, do kterých by se bez problémů vešel medvěd grizzly i se snědenou babičkou. Z nějakého záhadného důvodu to však neprobudilo žádný můj nízký pud. ()

Webb 

všechny recenze uživatele

Podobná polštářová bitva dívek, jako např. "Pillow Fight" pouze s tím rozdílem, že tu nelítá peří. Ke konci videa přiběhne starší paní, jedna dívka si proto dokonce vleze pod postel a starší paní ji musí tahat ven. :-) ()

codeas 

všechny recenze uživatele

Zpracované téma je velmi oblíbené a často aktuální. Jde o takzvanou "bitvu s prostěradli respektivě "s polštáři". Drži se spíše prvního tedy velmi známeho létajícího peří se nedočkáme. Pět mladých dívek se navzájem bouchají prostěradli. Tuto zálibu provozují natolik hlasitě, že na ně musí přijít starší paní a rozehnat je od sebe. Jedna dívka se schová do prostěradla a nechce ani za doprovodu paní vylézt ven. ()

Fox85 

všechny recenze uživatele

Další video na prvním DVD z kolekce The Movies Begin. A první video s nějakým dějem. Tahání z pod postele bylo zábavné ()

niska98 

všechny recenze uživatele

Ty dívky jsou takové roztržité :-D.Několik dívek s dlouhými vlasy se baví ve svém pokoji.A snaží se ukrýt před vychovatelkou ()

Reklama

Reklama