Reklama

Reklama

Recenze (3)

toma.baza 

všechny recenze uživatele

Inspektor Prabhat Singh je vyslán z Indie do Keni, aby získal důkazy proti kmotrovi Azghar Jurhad, který navenek vystupuje jako bezúhonný občan. ()

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Vše podstatné již popsala Gaja Gamini, takže přidám jen pár svých postřehů. Ano, jedná se o klasickou masalu z 90. let se všemi klady i zápory, natáčenou v Keni. Klady si užívám naplno a zápory nechávám být, pokud nejsou již za hranou, což zde nenastalo. Cítil jsem však, že to bylo přeci jen o trochu delší, než být mělo. Sdílím pozitivní hodnocení obsazení a při sledování výtečné D. Bharti si vždy povzdechnu nad jejím osudem. Rovněž chválím kožené oblečení padouchů. Ještě poznamenám, že Sonam toho natočila požehnaně a stihla pár filmů i po roce 1992. Hudba je výborná a musím vyzdvihnout dvě skvostné písně „Saat Samundar Paar“ a „Toofan“. Čtyři hvězdy. ()

Gaja Gamini 

všechny recenze uživatele

Spoustu věcí mi připomínalo Tridev (od bratříčkování, podobného obsazení až po nevyhnutelný taneček děvčat v doupěti hlavního záporáka), a přesto není podoba tak zjevná, že by jsme mohli film označit za kopii. Stejně jako tridev je i Vishwatma typická masala let 90-tých, se spoustou akce, chybek, které vás nezajímají, skvělými písněmi a hlavně poskytující výbornou zábavu. Začínám vážně fandit Sunny Deolovi, a moje láska k Naseeruddinu Shahovi jen roste s každým dalším filmem. Bylo také skvělé vidět Divyu Bharti, i když člověk si vždycky vzpomene, že jí zbýval jen rok života. Měla opravdu talent, škoda, že ho nemohla plně rozvinout. Stejně tak se člověk ptá, co se stalo s herečkou známou jako Sonam - protože byla krásná i talentovaná, ovšem mnoho filmů nenatočila. Amrish Puri je pro mě nejlepší "zloun" všech dob. Často se stává až karikaturou, ale jeho energie a charisma jej dělají hrozivým v každé vteřině. ()

Reklama

Reklama