Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malé kalifornské městečko San Catalano bylo ještě před pár lety rájem na zemi. Teď je z něj však díky projektantovi Maxu Farringtonovi jedno velké staveniště. Právě je v plném proudu druhá etapa výstavby rodinných domků. Ve chvíli, kdy sem přichází nový šéf hasičů Vic Rondelli, zemře na uštknutí neznámým druhem chřestýše mladík Jake. Jak se brzy ukáže, agresivní had není v městečku sám. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (57)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Béčkový televizní thriller se "vzteklými" hady v hlavní roli. V podstatě blbina se spoustou klišé - jako většina filmů, ve kterých různá plazivá, létavá, zubatá, šupinatá i nohatá zvířátka ubližují ubohým, hodným lidem. Zvláště vzhledem k obstojnému hereckému obsazení (na TV) jsem se u toho 10 let zpátky docela bavila, dnes je to s úsměvem a z nostalgie tak na slabších 35%. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Chřestýše jsem viděla kdysi jako malá holka. Tehdy jsem z toho možná něco měla, ale že bych se bála, to rozhodně ne. Takové typy filmů, kde nějaká zvířata vraždí a terorizují okolí, mi nic neříkají. Celkem nuda. Možná jen trochu napětí. Ale to, co u filmů hledám především, a to příběh a hlubší myšlenku, tu rozhodně nehledejte. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Na staveništi v Jižní Kalifornii se množí případy smrtelného uštknutí hadem. Hrabivý majitel stavební firmy však nebezpečí bagatelizuje, aby nezačaly klesat ceny nemovitostí. Náčelník hasičů se pouští do nebezpečného boje s chřestýši. Na tomhle filmu není moc co chválit, protože čistě televizní zpracování se na něm výrazně podepsalo. Podle toho vypadají triky, herecké obsazení i režie. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Mezi všemi těmito odpady a max 3* se asi budu trochu vyjímat. Pokusím se vysvětlit, proč já dávám hvězdy 4. Film je něco mezi hororem a thrillerem. Já bych udržel u thrilleru, páč napětí se dá sem tam krájet a není tam prakticky nic hororového. Mám rád hady, něco málo o nich vím a proto ode mě má film 2* jen za to, že si sice scénáristi vymysleli jistou kombinaci dvou druhů chřestýšů (už nevím, o které druhy šlo), ale pro jejich podobu nepoužili žádné extra efekty nebo bože modrý plátno a kdo ví co ještě. Když si vzpomenu na Python, Anakonda, apod. Chřestýši vypadají přirozeně a co vím o mezidruhovém křížení, nechápu, proč by to třeba nemohlo... Přemnožují se myši, proč ne hadi? K přemnožení druhu nedochází jen tak. Většinou na to má vliv další živočišný druh a podobně, to buď unikllo ve filmu mně, nebo tvůrcům. Důvod, proč vylézali z úkrytů a proč se stahovali do lidských obydlí*. Sympatický hasič H. Hamlin i další postavy a celkem jednoduchá zápletka, která od začátku nadhazuje řešení - zbavit se jich. Výbuch v dole, proč ne. Některé scény jsou přehnané, ale jiné zase výborné. Krásné 4*. A nevím, proč ne. ()

Jacccob 

všechny recenze uživatele

Na to, že je to TV film, to není tak strašné, sice béčko jako prase, ale to vám musí být už jasné když se na to chystáte, a k tomu zde nejsou žádné šílené teorie, proč jsou ti hadi tak velcí a jedovatí, ale naprosto normální a když se to tak vezme, tak i logická věc. A scénář je prostě přímý, žádné zbytečné kecy, ale hned na věc. :) ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • V mnoha scénách se objevují krajty, nikoliv chřestýši. (Castrator)

Reklama

Reklama