Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeden musí dělat mrtvolu je kriminální film DEFA Iris Gusner. Je založen na stejnojmenném kriminálním románu Gerta Prokopa. Zájezdová skupina z NDR tráví dovolenou v Bulharsku na pobřeží Černého moře. Rekreanti se vydají na výlet lodí. Loď se porouchá a situace je přinutí strávit noc na opuštěném ostrově. Mezi rekreanty je i kriminalista Dr. Enderlein (Helmut Straßburger), který pro rozptýlení navrhne, aby si zahráli na fiktivní vyšetřování vraha. Mladá žena má hrát mrtvolu a posléze je skutečně nalezena mrtvá. V nastalé vážné situaci se projeví charaktery členů skupiny. Dr. Enderlein musí případ vyřešit: jeden z rekreantů se totiž zbavil své tajné milenky. (Filmový přehled)

(více)

Recenze (2)

dyfur 

všechny recenze uživatele

...........dobrá detektívka, len škoda keď už sa odohrávala v atraktívnom prostredí (na tú dobu) v Bulharsku , že toho Bulharska a Čierneho mora bolo tak slabo využité......patrí medzi raritky toto dielo - pre mňa ok-štyri hviezdy. ()

Ej Hlemýžď 

všechny recenze uživatele

Hra mládeže skončí tragedií. Tato průměrná enderácká detektivka u nás běžela začátkem osmdesátých let, jestli si dobře vzpomínám tak pod stejnojmenným názvem, tzn.: Jeden musí dělat mrtvolu. ()

Reklama

Galerie (9)

Reklama

Reklama