Reklama

Reklama

Fifty Fifty

  • Česko Dvojitá síla (neoficiální název) (více)
Trailer

Pod velením Američana Sama Frencha se na pobřeží státu Tengara v jihovýchodní Asii vylodí vojenská jednotka. Tříčlenná skupina se okamžitě ocitne pod střelbou místního bezpečnostního komanda. Jeho šéf Jake Wyer nechá naživu jen Frencha, protože oba jsou nejen krajané, ale i staří přátelé. Boj o společné přežití nastává ve chvíli, kdy president Bosavi vydá rozkaz oba zlikvidovat. Váleční druhové mají šanci se zachránit, pokud by se jim podařilo skontaktovat se s CIA. Místní vrchní velitel má však s tajnou službou své plány. French a Wyer se tak brzy začnou považovat za nezvěstné osoby... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (37)

hnkflknk 

všechny recenze uživatele

Rádoby akční. Sem tam nějaký dobrý vtip, či "překvapení", které ste nečekali. Na takovéhle filmy se podle mě dělají scénáře podle jedné předlohy. Předloha třeba kdysi dobrá byla, ale jak se říká :"Opakovaný film není filmem.":-)Herecké výkony taky nic moc. Ty dvě hvězdičky jsou za pár těch nečekaných "překvapení". Myslela jsem, že bude nějaké velké překvapení na konci, ale překvapení se nekonalo, škoda no. ()

krt7236826 

všechny recenze uživatele

toto je asi prvý film ktorý si pametám :) viem že som nemal ani desať rokov a už som ho zháňal lebo to bol môj obľúbený film a už som ho veľa rokov nevidel :D :D až príchod internetu do mojho cyber sveta mi umožnil zhliadnuť to znova a hodnotenie sa odvíja od môjho prvého úsudku v rannom veku a úsudku toho posledného. hodnotenie je na priecestí medzi plnými 5* a odpadom :) čo už človek mení názor ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nebýt několika mrtvol a závěrečném sestřelu hlavního záporáka klidně bych uvěřil že ten film má přístupnost tak 8 let. Protože tento poznatek tady všude čouhá jako sláma z nohavic strašákovi. Ale na film se příjemně kouká a ústřední duo je neuvěřitelně sympatické. Kdybych se nepodíval na rok vzniku filmu klidně bych dal ruku do ohně že je to točené ve skvělých 80. letech. Ach to byly časy. Děkuju Řitka Video že čas od času oživí takovýto skvost. 60% ()

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Akčná "Buddy" komédia o dvoch žoldnieroch, ktorí sa pod taktovkou CIA vydávajú do akcie na zvrhnutie diktátora vo fiktívnej krajine v Juhovýchodnej Ázii. Kontaktujú miestnych odbojárov, dodajú im výzbroj a vydávajú sa do akce. Zábavne naivná akčná konina, jedna z mnohých, ktoré v 90. rokoch zdobili videopožičovne. Film som videl ako chlapec neskoro v noci na TV Prima a teraz som si ho po takmer 20 rokoch znovu pripomenul a stále mňa nejakým spôsobom bavil. Ústredná dvojica parťákov funguje na výbornú a nie je núdza o vtipné hlášky či prestrelky. Jednoznačne spokojnosť. ()

dakarin 

všechny recenze uživatele

Sympatická oddechovka, pěkná kamera, slušné herecké výkony, ale především vtipné dialogy a komické situace. Tento film v jistém ohledu balancuje většinu času blízko hranice stupidity, však tuto hranici nepřekročí - drží svižné dějové tempo a velmi mnoho zachraňuje humor. Zaujalo mě také, že režisér dokázal několikrát kouzelně zpomalit a přidat filmu i nečekané rozměry. Dle mého soudu to není žádné Béčko ;-) ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie prebiehalo v októbri 1990 v Malajzii. (Jello Biafra)

Reklama

Reklama