Reklama

Reklama

Christina Aguilera: Stripped Live in the UK

(koncert)
všechny plakáty

VOD (1)

Obsahy(1)

DVD z živého koncertu, který Christina Aguilera uskutečnila v rámci svého turné Stripped. Natačéno ve zcela vyprodené Webleyho Aréně v Londýně.

Tracklist:
01. Stripped Intro – Part 1
02. Dirrty 03. Get Mine, Get Yours
04. The Voice Within
05. Genie In A Bottle
06. Can't Hold Us Down feat. Lil Kim
07. Medley; Contigo En La Distancia\ Falsas Esperanzas
08. Infatuation
09. Come On Over (All I Want Is You)
10. Cruz
11. Loving Me 4 Me (Interlude)
12. Impossible
13. At Last
14. Lady Marmalade
15. Walk Away
16. Fighter
17. Stripped Intro – Part 2
18. What A Girl Wants
19. Beautiful (parisian)

(více)

Recenze (12)

kingik 

všechny recenze uživatele

Nevyšlo to. Opětovný pokus vrátit u mě tuhle drobnou američanku s latino kořeny na výsluní popularity nevyšel. Koncert neměl grády a měl by být hlavně o chytlavých písničkách a ty Christina nemá. V jejím podání se mně líbila pouze úvodní Dirty, překonávající i klipovou verzi, a také Fighter, nepřekonávající klipovou verzi. Ostatní je z mého pohledu dost jednotvárné, strojově a nudně podané s teatrálními emocemi. Když to vezmu ve srovnání s jinými koncerty je to slabota. Navíc image zpěvačky je agresivní, (kočička to je rozhodně), a nehodí se k jejím pop skladbám, které sice občas mají rockový nádech, ale přiznejme si rockerka z ní nikdy nebude. Co naplat, že její koncertní zpěv je dokonalý, když jsem se u něj nudil a vyhlížel konec. Ve srovnání s koncertem její o dost výraznější energické kolegyně Perry, je tohle čistý propadák. A ani na to její lascivní Stripped jsem se nechytal a koneckonců ani to nedala. Její pozdější image cukrové blondýnky s jazzovými sklony k ní padne jako ulitá než pseudo rock metalová nanynka. 40% ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Tento záznam mi sedí. Xtina s černými vlasy, dobré koncertní provedení, parádní hity. Album Stripped je výborné a tento záznam taky. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Christina je sexy, ale hlavně, má parádní hlas. Tahle show je ale celkově neskutečně podbízivá a mně se nějak moc nelíbila. Jasně, na Christinu se docela dobře kouká, hlavně v tomhle roce, ale celkově mi to přišlo tanečně takové nic moc, ani tak sexy, jak by si protagonisté nejspíš přáli. Ale hudebně je to dobré. ()

Lasombra 

všechny recenze uživatele

Celkově velkolepá show, kopírovaná Madonna, ale proč ne. Choreografie,tanečníci a velkoplošná obrazovka na jedničku. Bohužel image černovlasé pouliční drsňačky Christiny s nepřiliž elegantními kostýmy budí dojem lacinosti a vykřičeného domu. Jediná pasáž, kde to vypadalo účelně byl song Moulin rouge. ()

Sammy.Boy 

všechny recenze uživatele

Christinino první velké turné v rámci propagace úspěsného a kritikou opěvovaného alba Stripped. Lascivní, místy až laciná show, ze které dělá nadprůměr její skvostný hlas! ()

Alojs 

všechny recenze uživatele

Ne všechny popíkárny musím, ale tady... výjimka. Aguilera nejenže dobře vypadá, ale i dobře zpívá. Rozsah 5-ti oktáv hovoří za vše. A přestože jsem zpočátku remcal (a onen pocit, že Aguilera zpívá všechny refrény ve stejné poloze, stále trošku přetrvává), další a další projekce mě prvotních námitek postupně zbavují. ()

elanista1 

všechny recenze uživatele

Christina spieva neskutocne, ale vsetok ten humbuk okolo nej neznasam. 150 ludi na podiu, vyzliekajuci sa stripter, nudne tanecne cisla..dobre, mozno sa to niekomu paci, ale je to mimo moj vkus. Ja som sa chcel len pozriet na koncert Christiny Aguilery, a je to bohuzial len jedna velka diskoteka. Ale ak by som bol nevidiaci, alebo ak by moje oci mali schopnost ignorovat vsetkych okrem nej, tak by som plesal nadsenim! Takto davam hodnotenie len za jej skvely spev a len za JEJ tanecne kreacie, ostatok je mimo mna. ()

Reklama

Reklama