Reklama

Reklama

Gekidžóban Fate/stay night: Unlimited Blade Works

  • Japonsko 劇場版 フェイト/ステイナイトアンリミテッドブレイドワークス (více)

Obsahy(1)

Stejně jako seriál Fate/stay night vychází tento film z počítačové hry společnosti Type-Moon. Zpočátku se děj vyvíjí stejně jako v seriálu, avšak dojde k několika zvratům, které příběh vychýlí na jinou kolej. Opět sledujeme bitvu sedmi Pánů o Svatý Grál a opět je tu plno napínavých soubojů mezi jejich Služebníky. Tentokrát se ale do popředí dostává Služebník Archer. Dozvíme se více o jeho minulosti (a budoucnosti) a možná i to, proč se opakovaně pokouší zabít hlavního hrdinu, Pána jménem Emiya Shirō. (Monoxid)

(více)

Recenze (27)

prome 

všechny recenze uživatele

Jsem celkem dost zklamán. Hru jsem nikdy nehrál, ale seriál Fate/stay night patří mezi mé nejoblíbenější. Těšil jsem se, že se opět přenesu do toho světa, setkám se znova se svými oblíbenými postavami a užiju si propracovaný příběh. Jenže dostal jsem značně uspěchaný děj, zmatené souboje a nevyvážené tempo. Místy jsem si přál, aby byl už konec. Díky výbornému audiovizuálnímu zpracování přidávám jednu hvězdičku. Škoda. Opravdu jsem se těšil, hlavně na Saber. ()

3 AM Code 

všechny recenze uživatele

Bez znalosti puvodni FSN (a pokud mozno i videoherniho projektu) na to ani nemyslete. I tak je to pouhy zkomprimovany rehash serialu ktery vam odkryje jen jednu novou informaci. Grafika a souboje sou slusne, ale to je vse - k celemu prekotnemu deji i postavam sem mel nulovou emocionalni odezvu - to je u anime ekvivalent vypadku obrazu v kine. Stavim tenhle kousek po bok Escaflowne:The Movie - je to proste zbytecnost. Proc jen proc tyhle veci toci? ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Excelentní anime-řežba pouze však pro příznivce původního seriálu. Ostatní diváci se asi vůbec nevyznají v tom, kdo je kdo a proti komu, ani v ději atd. Ale o děj zde oproti geniálnímu seriálu ani nejde. V podstatě se jedná o přes 100 min dlouhou non-stop řežbu těch největších bojovníků historie lidstva, kouzla, magie, krev, nečekané zvraty ... Komu se líbila akce v seriálu, tohle ocení jako já ... kdo preferoval děj, bude zřejmě zklamán ... (Některé souboje a útoky jsou fakt neuvěřitelné masakry ...). Paráda!!! ()

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Tuna vcelku efektních soubojů, v které aby se prase vyznalo. Nevidět seriál, naprosto bych se v tom náhlém míhání všelikých postav ztratil. Některé se objeví na pouhých pár vteřin. Kdyby film začal promítnutím větičky: "Víme, že máte tyhle postavy děsně rádi, tak jsme si dovolili nějaké ty vizuálně magickomydlivé souboje v prima animaci," bylo by to poctivější. Scény by se oddělily mezititulky: "Archer vs. Berserker," "Saber vs. Rider," atd. Nic víc netřeba. Budovat děj takto uspěchaně je absurdní, znalí jej stejně znají, neznalí se nezorientují. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Tak jako správná odreagovačka na večer, když není co robit, je to super... navíc, když se vám líbil i seriál, tak není co řešit... animace je top notch, takže všechny souboje vypadají zatraceně efektivně a spolu se skvělým hudebním podkresem působí i pořádně epicky ! A ne, není to jenom seriál narvaný do filmové stopáže... je to něco úplně jiného, takže neváhejte a jděte do toho ! ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama