Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh se odehrává mezi epizodami III a IV. Moc císaře Palpatina se rozšířila po celé galaxii a Darth Vader je obávaným sitským lordem. Jediové jsou loveni jako uprchlíci a každý, kdo je podezřelý z ukrývaní Jediů nebo má jakékoliv informace o nich, je vzat do vazby Imperia. Taryn Anwar hledá starověký artefakt Jediů, který obsahuje velkou moc. Ta by mohla být klíčem k zničení Říše. (AllShallFall)

(více)

Recenze (16)

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Klasický zástupca fanúšikovskej tvorby s tradičnými neduhami (herecké výkony, nevyrovnané, aj tak občas pôsobivé trikové zábery) ale s vonkoncom vôbec nie zle vymysleným príbehom prekleňujúcim obdobie ságy medzi epizódou III a epizódou IV. A svojim spôsobom zaujímavé doplnenie Lucasovho univerza, ktoré by si minimálne fanúšikovia nemali nechať újsť. Napokon, mihne sa tu aj sám Darth Vader, či imperátor. ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Na amaterske pomery priam neuveritelne efekty, velmi pekne suboje so svetelnymi mecmi, ale chyba tomu napatie a ta spravna Star Wars atmosfera. Ale samozrejme pre kazdeho fanusika Star Wars povinnost. A pre Lucasa inspiracia na vytvorenie dvoch 1-hodinovych filmov zo sveta Star Wars :) (6.5/10) ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch mnoha amatérských Star Wars filmů,který stojí za řeč hlavně díky svým povedeným počítačovým efektům. Na amatérský film opravdu bomba, ale přece jenom dávám přednost originálu. ()

Gazy 

všechny recenze uživatele

A long time ago in a galaxy far, far away... Pokaždé, když uvidím tuhle větu na začátku snímku moje srdce zaplesá, v tomto případě bohužel ne, samozřejmě je to fanfilm, to se musí brát v potaz, jenže kromě opravdu vynikajících triků už absolutně nemá co nabídnout, dost prapodivný příběh a velice podprůměrné herecké výkony strhávají celé tohle dílko dolů, i tak si ale tvůrci zaslouží trochu obdivu, chápu, že v době, kdy se kolem fenomenální vesmírné ságy nic moc neděje se oddaní fanoušci musí nějak zabavit.:) ()

M.Macho 

všechny recenze uživatele

Po vizuální stránce jsou Revelations báječné a použití kostýmů v takové míře je neuvěřitelné. Autoři zřejmě museli platit jak mourovatí. Bluescreenové animace, které jsou v podstatě pod 100% filmu nemají chybu a některé scény mají opravdu star warsovský náboj. Tím horším jsou (ne)herecké výkony a podivný výběr typů hrajících - u některých je slovo "nesympatický" ještě lichotivé...ani ten příběh není nijak kulervoucí... Nicméně si Revelations zaslouží nějakou tu hvězdu, protože přeze všechny nedostatky se na to hezky kouká a častokrát i překvapeně zírá... ()

Jillen 

všechny recenze uživatele

Velice nadprůměrný fanfilm, který si zaslouží obdiv hlavně pro svou vizuální stránku a možná i děj, ale obsazení a výkony herců jsou průměrné a souboje světelnými meči také, ale dá se to pochopit přec jen je to fanfilm. Dávám 50% ()

zorro 

všechny recenze uživatele

Všechno je v pohodě až na totálně televizní až amatérskou kameru a souboje. Jinak je to fajn dejtejim prachy a ať natočej takovej seriál budu jedině rád. ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Jako fanda SW oceňuju snahu, ale dobrý příběh ani triky nejsou zdaleka všechno. Pro fandu potěšující, pro nefandu: nekoukat !!! 35% = 2/5 ()

PALINO 

všechny recenze uživatele

STAR WARS: REVELATIONS sa odohráva v období medzi Epizódou III a IV a príbeh sa sústredí okolo okolo snahy Impéria do jedného vyhubiť všetkých Jediov. Hlavnou postavou je rytierka Jedi Taryn Anwar, ktorá je obdarená schopnosťou videnia (tzv. Seer), na strane záporákov je to Zhanna a dá sa povedať, že všetky dôležité postavy majú spoločnú jednu vec a tou je, že ich predstavitelia nevedia príliš hrať. Ale myslím si, že to nie je až tak dôležité, pretože REVELATIONS je predsa iba FanFilmom, ktorý vytvorili fanúšikovia vo voľnom čase a z tohto pohľadu musím dať pred ich výtvorom klobúk dole. Vizuálne efekty sú na niektorých miestach slabšie, na iných zase dosahujú kvalít, za ktoré by sa nemusel hanbiť ani hocijaký sci-fi seriál (alebo sci-fi béčko). Takisto zvukové efekty nesklamú alebo hudba, ktorá je z veľkej časti úplne na novo zložená, Williamsom si pomáha len zriedka a nie je iba rutinnou výplňou, ale dokáže na seba aj upozorniť. Tvorcovia nám ponúknu i dve akčné scény, jednou z nich je súboj so svetelnými mečmi, tou druhou je vesmírna naháňačka, ktorá je svojou dynamikou a prevedením príjemným osviežením. Čerešničkou na torte sú vystúpenia pôvodných postáv, okrem Dartha Vadera a Cisára Palpatina sa tu mihne i Artoo. Ako fanúšik STAR WARS môžem iba vrelo odporučiť a odkázať na stránku www.panicstruckpro.com/revelations, kde sa dá tento FanFilm zadarmo a legálne stiahnuť. ()

piserius 

všechny recenze uživatele

Já jsem z tohoto snímku nebyl zrovna nadšený. Efekty? Téměř celý film je hraný před modrým pozadím a je to hodně znát. Kde není modré pozadí, tak tam je vidět buď počítačová technika, nebo pár kulis. Co se týče příběhu, tak je hodně zvláštní. Jinak to snad ani vyjádřit nejde. Co se týče hereckých výkonů, tak to je prostě děs a hrůza. Je třeba vzít v potaz to, že se jedná o fanouškovský film. ()

Rikky007

všechny recenze uživatele

Hodnotit radši nebudu :) Ale náhodou jsem na to narazil a byl jsem u vytržení z kvality CGI efektů v podání amatérů. TO se jen tak nevidí. Herecké výkony jsou pak z velké části o dost horší, hlavně teda hlavní hrdinka.... Jinak jako Star Wars zajímavost to rozhodně stojí za zhlédnutí. ()

P33t33 

všechny recenze uživatele

No, nic moc. Efekty překvapivě nebyly tak hrozný, jak jsem čekal, naopak příběh (do kterého jsem trochu vkládal naděje) neskutečná nuda. Škoda, škoda, že film nevyužil svůj potenciál. Nakonec jsem našel největší plus v tom, že je to krátké. ()

Libb 

všechny recenze uživatele

zajímavé hlavně tím, co se dá natočit s malým rozpočtem. Ovšem volba některých herců nebyla moc šťastná... ()

Anncovicka 

všechny recenze uživatele

Na to, že je to "jen" dílo fanoušků, je to opravdu dobré ! Jistě, chybí tomu určitá dávka profesionality, což je vidět zejména na hereckých výkonech, nu a dialogy samy o sobě mě také moc nebraly. Ovšem... pokud budu brát na zřetel, že jde o fanouškovský počin, musím říci, bomba. Je na tom vidět zápal pro věc a láska k SW, což se zkrátka musí ocenit :) A za to jsou ty 4 hvězdičky. ()

Reklama

Reklama