Reklama

Reklama

Krev za krev

  • USA The Mutilator (více)

Obsahy(1)

Malý chlapec si hraje s otcovou puškou a nechtěně přitom zastřelí svou matku. Jeho otec z toho zešílí a když dospělý chlapec přijíždí po letech se svými přáteli ze střední školy strávit víkend v domě na pláži, pomstychtivý otec s hákem už na ně čeká. Amatérský slasher a první a poslední snímek režiséra, scenáristy a producenta v jedné osobě. (choze)

(více)

Recenze (28)

cariada 

všechny recenze uživatele

Docela zajimává vyvraždovačka. Záčátek ,kdy kluk zastřelí mámu a jeho táta si jí odtáhne ke gauči a dává jí pít kořalku a na záda jí přípíchne papír vše nej k narozeninám.Opravdu ujeté!! Pak ko sklouzává k nudě nic se neděje skoro půl hodiny až pak se tátínek opět probere k činosti.... až na některé nelogické chování postav ,ale co by jsme od hororu čekali. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ultralevný osmdesátkový vhs odpadní průjem s troubatou "zápletkou" a vůbec žádným zvratem nebo nedejbože pointou. Prostě co a proč se to děje a kdo je toho strůjce víte zhruba od třetí minuty filmu. Postavové/herecké osazenstvo je tak akorát na vykydlení, hlavní hrdina mě štval prakticky od první vteřiny kdy se objevil v dospělé verzi. Vraždy jsou docela fajn, ale nestačí na to, aby se člověk nezasebevraždil nudou. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

V době kdy slashery frčeli asi nejvíc, se rozhodl režisér Buddy Cooper přispět svou vlastní tvorbou. Tento amatér si napsal vlastní scénář a je podepsán i jako producent. Obklopil se skupinou nezkušených herců a s malým rozpočtem se vrhl do práce. Tohle všechno se pak podepsalo na nepříliš velké kvalitě tohoto snímku, který žádnou velkou díru do světa neudělal. Profláknutou zápletku a vyzrazení identity vraha hned na začátku, odsoudila většina diváků. Přesto se zde dá najít několik zajímavých momentů a vraždících scén, které jej udržely nad hladinou odpadních vod. 5/10 ()

choze 

všechny recenze uživatele

Hák se pomalu ale nezadržitelně plíží mezi stehny bezmocné dívky, mizí mezi jejíma nohama a pak už jen slyšíme její šílený křik... "Zmrzačovač", u nás uvedený na videu pod názvem KREV ZA KREV s krásným malovaným obalem, je amatérský slasher 80. let, který si pan režisér i napsal a zprodukoval a podle všeho obsadil svými kamarády. Dočkáte se tu všeho, co je pro tento hororový subžánr typické - primitivní story vystavěné okolo obehraného motivu pomsty za dávný zločin plné nelogičností a stupidních dialogů, s mizerně zahranými postavami nemyslících teenagerů a náležitě krvavými a nechutnými scénami jejich postupného zprovázení ze světa šíleným vrahem. Vtipné závěrečné zmrtvýchvstání zabijáka, který ač rozpůlen v pase ještě usekne dorazivšímu policistovi nohu a vítězně se s ní ohání kolem sebe. Hvězdička za příjemně amatérskou, rodinnou atmosféru snímku a za zmíněné 2 scény. Další slashit do mé sbírky. BODYCOUNT: 7. Only for slasher fans. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Takže, ak sa dostanete k uncut blu ray kópií, zistíte, že je Mutilator parádny early 80's slasher, navrch s praktickými gore efektami bez chybičky. Nájde sa aj strašidelná atmosféra s patričnou hudbou, mládež si so svojimi úlohami poradila taktiež obstojne. Ale naozaj: super obraz, kde je v tme aj niečo vidieť a uncut verzia sú nutnosťou. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (2)

  • Původní název filmu byl Fall Break. (Chatterer)
  • Film nešel nikdy do kin, ale byl vydán rovnou na videokazetách. (Chatterer)

Reklama

Reklama