Reklama

Reklama

Větrný démon

  • Česko Démonické větry (festivalový název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Cory s několika přáteli navštíví starou usedlost, kde jeho předkové, jak se později ukáže, holdovali černé magii a démonismu. Místní je od pobytu v domě odrazují, skupinka však na jejich prosby nedbá. Ve vzduchu je však něco smrtelného a v domě už na partu přátel čekají démóni. Brána do pekel se otevírá… (pfa)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

TomX2 

všechny recenze uživatele

Veterný démon je podpriemerný horor, na ktorom snáď ani nič zaujímavé nenájdete. Pár krát tam pleskne krv, sú tam rôzne kreatúry ktoré vyzerajú a zaujímavo a soundtrack je dobrý, ale to je asi tak všetko. Herecké výkony veľmi slabé, postavy nesympatické, scenár nič moc a akcii sa dočkáme až v poslednej polhodine. U mňa to je niečo medzi dvoma-troma hviezdami, no vzhľadom k tomu, že som sa takmer vôbec nebavil dám hodnotenie nižšie. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Je to kdesi medzi neodolateľným cheesefestom a serióznejšou záležitosťou. Ambicie tentoraz prevýšili rozpočet, scenár sa miestami zamotal tak, že mám pocit, že už ani tvorcovia nevedeli, ako z toho von. Ostávajú parádne masky a skvelé poctivé gore efekty, zábava to napriek všetkému uvedenému, aj kvôli tomu, je. V kombinácii s nostalgickou spomienkou na obal VHS. ()

Reklama

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozný horor (čti blbý) navíc žádný démon zde není jsou tu jen jakýsi mutantoi nebo co to bylo. Film je v některých místech i blbý (to je satanistický oltář to je strašný ale je to pěkný :-) to nemluvím o tom že i debil by pochopil že je kulkou nezabije natož tady ti týpci do nich střílí pořád a ještě se diví že je to nezabije. jediné co stojí za nějaké procenta jsou masky a záběry střel do tlejících mrtvol načež z nich vystříknou jakési žluté sračky ale bohužel masky v hororu považuji za samozřejmost takže za to moc bodů nebudu dávat. 5 procent. Navíc závěrečné triky z paprsky bych očekával tak v filmu z 40-50 let a ne v hororu z roku 1990 to si mohly klidně odpustit to nemluvě o závěru typu je mrtvá ožije. ()

MightyHal 

všechny recenze uživatele

Film byl fajn a i živý dabing na projekci Otrlého Diváka. Bohužel Otrlo se začal snažit v posledních letech, více zavděčit mainstream publiku co by si nikdy takové filmy nepustil. Kvůli tomu už serou na pribehovou kostru a jedou jen svuj vymysleny pribeh naroubovaný na film. Drive se pres své vtipy aspon snazili drzet pribehove kostry. Tady bohužel velice trapně zakomponovali: “Je to Fresh Mám to rád” či odkaz na Stranger Things a song Running up the Hill, což bylo vyloženě trapné a na sílu, jinak byl živý dabing vtipný. Ale na tohle at priste serou :D Ja beckove sracko filmy mam rad i bez srando dabingu, proto mě tohle zavděčení lidem co se tam jdou jen zhulit a vysmát se jim, vylozene sere. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle opravdu myslel někdo vážně? Banda mladých hipíků byla docela k popukání, některé jejich hlášky mě vážně rozesmály, ale jinak to byla docela banda ubožáků. Film mě ze začátku vůbec nebavil snad i díky docela trapným efektům. Masky nemrtvých ještě celkem ušli, ale i animované blesky a žluté šmouhy si mohli odpustit. Já blázen si myslel, že tohle je film z nějakých sedmdesátých let, ale ono to je kupodivu z roku 1990. Abych však film jen nekritizoval, tak musím říct, že zhruba od 50.minuty jsem se do děje docela zažral. Ne snad, že by to byla nějaká skvělá zábava, ale docela se mi líbila stupidita hlavních postav a zástup nemrtvých, který se pokoušel dostat do domu. O neomezeném počtu nábojů se už asi nemusím zmiňovat. 5/10 ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama