Reklama

Reklama

Dark Ride

  • Slovensko Jazda smrti
Trailer

Obsahy(1)

Dvě malé holčičky, jeden zábavní park, jedna atrakce, ale žádná cesta zpět. Vraha, žijícího uvnitř atrakce, se podařilo chytit a s diagnózou mentálně retardovaného na úrovni 5-ti letého dítěte zavřít do léčebny. Dvě malá děvčátka však nebyla jediná. Našlo se dalších 14 obětí... Ovšem to se netýká party pěti teenagerů, kteří se vydávájí na výlet a chtějí starosti zanechat daleko za sebou. Užívají si cestu, pro zpestření jízdy naberou ještě stopařku, vypadá to na naprosto bezstarostnou jízdu.Ale jen do okamžiku než se rozhodnou užít si trochu adrenalinu přespáním v temné atrakci zábavního parku s přízračným jménem "Dark Ride"... Nebo se jich ona pochmurná historie přeci jen týká? (Tuatha)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (30)

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Sešlo se pár klišé, debilní scénář, málo peněz a zatraceně vymakaný domek hrůzy. Ač by se při střízlivém pohledu nedalo ocenit téměř nic, potěšilo mě, že si tvůrci svých nedostatků snad i byli vědomi a nabídli nám neskutečně zábavnou vyvražďovačku se skvělími úmrtími a pekelně předvídatelným "šokujícím" závěrem". Jako bonus okuzlující hlavní záporák. Ano, doporučuju. Je to natolik blbé, že je to třeba náležitě ocenit, teen horory jsou zlo, ale tyhle teenageři vás svou tupostí nemohou nepobavit. Jděte do toho s uvolněnou myslí a užívejte si. Hohohoho. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Docela jsem se těšil na to, až si zas po delší době pustím nějaký ten slasher, bohužel tento film se neukázal být moc dobrou volbou. Chtěl jsem nenáročnou podívanou na odreagování, nějaký ten menší masakr hloupých teenagerů, trochu té brutality a dostalo se mi spíše podprůměrné záležitosti, ze které místy až boleli oči a nudil jsem se u toho více, než by mi bylo milé. Zvláště když scénář byl naprosto bez známek nějaké originality a napětí či snad hutnou atmosféru aby tu člověk pohledal.   Úvodní pasáž s malými dvojčaty ještě ušel a já si říkal, že by to nemuselo být vůbec marné. Atrakce (Dům hrůzy) nevypadala zle, jenomže potom přišlo neskutečně zdlouhavé a nudné seznamovaní s partičkou nadržených teenagerů a přiblblých holek (hrdiny tohoto příběhu), které se vleklo, a to i přes snahu nahodit pár hlášek (ať už těch rádoby vtipných, nebo sexistických). V tu chvíli jsem začal nervózně pokukovat po časomíře. Pak konečně přišel na řadu náš psychopat (sériový vrah) a já se konečně těšil na krvavou podívanou. Jenže…   Evidentně tomu scházel větší rozpočet. Pár mordů proběhne mimo záběr kamery, neschopnost tvůrců se snažili zamaskovat blikáním světel, pobíháním po atrakci, vřískáním, trháním kamery z místa na místo a já začal být zklamaný čím dál více. Udobřili si mě alespoň dvěma povedenými scénami (vraždami), při kterých se půlily – odřezávaly hlavy. Ale to je tak vše a já si říkám, že na slasher je to sakra málo. Finální rozzuzlení navíc taky nebylo zrovna moc šokující a nervy drásající. No malý plusový bodík dávám za to, že tu hrály alespoň jakžtakž pohledné děvčata.30% ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Jeden z ďalších nezáživných filmov,ktoré svojim pomalým a hlavne nudným dejom vedia diváka uspať.Toľko trápnych a zdĺhavých dialógov sa tak často nevidí.Veľmi predvídatelný a so zlými hercami.Jediné načo sa dalo pozerať bolo gore efekty ale nič iné..Tento film kopíruje pár známejších a hlavne lepších hororov.Príbeh plný jednotvárnosti a klišovitosti.A hlavne to klišé sa viezlo celým filmom.Nesympatický herci a ten kokotský koniec ani riešiť nebudem. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

No, už nebudem dookola obmieľať klišé s dodávkou plnou potencionálnych obetí. Tá dodávka tam proste asi musí byť. Ale posnažím sa vytrhnúť z toho to najlepšie. Gore je super ( hlavne tá splitting head sekvencia ) a atmosféra je náležite temná, aspoň v rámci B produkcie. To, že sa postavy správajú ako tupci, je tiež jednou z tradícií žánru a netreba to tak odsudzovať, aj keď právo na to je. Treba to brať ako dezert po nejakom lepšom bijáku, resp. výživový doplnok. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Dark Ride trpí rovnakým neduhom ako valná väčšina (prevažne americkej) béčkovej hororovej produkcie a tým je neuveriteľne trotloidné správanie nesympatických charakterov a trapný, z vody varený príbeh. Samotné blúdenie po domčeku hrôzy spočíva v monotónnom bafaní karamických bubákov a do toho otravné stroboskopické blískačky a škrípavé zvuky. Výsledný dojem lepší kamera a prvé dva mordy. Hlavne po tom druhom som dúfal vo finálny nástup, ale miesto poriadneho masakru (a žiadanej gradácie) zase len opakovanie otrepaných motívov a debilný záver s "prekvapivou" pointou. Čajové. 30% ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama