Reklama

Reklama

Lions, Jardin zoologique, Londres

všechny plakáty
Krátkometrážní / Dokumentární
Francie, 1896, 1 min

Obsahy(1)

Film režiséra Alexandre Promia. Tento film patří mezi produkce bratří Lumiérů. Je to velmi jednoduchý snímek, kdy pán s kloboukem provokuje lva v zoo a ten vystrkuje tlapku skrz mříže a snaží se dosáhnout na potravu. (RadimFišer)

Recenze (7)

Webb 

všechny recenze uživatele

Krmení lva, který stojí ve výběhu za mřížemi v zoologické zahradě. Lev vždy prostrčí tlapu skrz mříže jako signál, že chce přídavek. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Časy keď sa mali ľudia starať skôr o to, aby chránili zvieratá v ich rodiskách, ale oni ich namiesto toho hubili a začalo sa prevážanie zvierat do zoologických záhrad, aby pobavili ľudí, ktorí ich inak nemali veľa šancí vidieť. Obyčajný a trocha nudný dokumentárny film. ()

RadimFišer 

všechny recenze uživatele

Kéž bych se ještě takto mohl dotknout lva, když vystrkuje ruku za mříže. Musely to být nádherné časy. Dnes jsou již přejedení a unavení, jako my lidi. A navíce k tomu jsou za sklem, nebo nervozně chodí kolem. Copak se v takovém světě dá žít? Je to opět pomalý film na jedno dvě podívání. Radši doporučuji film pokropený kropič. ()

Prince 

všechny recenze uživatele

Půlminutové "krmení" lva v londýnské zoologické zahradě - nic interesantního jsem na snímku nenašel, ale ony se ty začátky kinematografie špatně hodnotí... ()

Reklama

Reklama