Reklama

Reklama

Andělská síla

(neoficiální název)
  • Hongkong Tu ying dang an (více)

Obsahy(1)

Specializovaná policejní skupina rozbila gang překupníků drog, avšak nyní jsou její členové kýmsi nemilosrdně likvidováni. Jako poslední přeživší člen skupiny zůstává schopná vyšetřovatelka Rose Wong (Moon Lee), jejíž ochrana je nyní pro vedení hongkongské policie prioritou. Američané jim posílají na pomoc svého nejlepšího agenta Steva (Siu Chung Mok). (J.Connor)

(více)

Recenze (2)

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Tak tu máme třetí FORCE do kolekce, a to ten nejvíce raritní. Po kultovní intersoňácké sérii RED FORCE a slabší ULTRA FORCE, jehož jednotlivé díly spolu neměly nic společného, tedy až na účast Moon Lee. A ta je i zde na VHS od mých oblíbenců Hamer films, a to prosím ve stejný rok natočila ještě jeden film známý jako ANGEL FORCE, a sice TIAN SHI TE JING. Co se týče samotného filmu, tak je to klasická GIRLIE HK akce se vším všudy, ovšem nepřináší také v rámci tohoto "žánru" vůbec nic zvláštního, nového či zapamatovatelného. Moon Lee je samozřejmě slušná atletka. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dalsi film v style Ultra Force alebo Iron Angels a aj kvalitou niekde na urovni serie Ultra Force. Policajny tim v zlozeni: Moon Lee, Kara Hui, Max Mok sa snazi dostat pre zmenu priekupnikov drog, ktorym veli diabolsky a zakazdym elegantne vystajlovany Simon Yam. Kedze ma po ruke nadanych zabijakov ako su Ken Lo, Fujimi Nadeki alebo Eddie Ko, tak sa môzeme tesit na mnozstvo bitiek, ktore tentoraz patria k tym lepsim v tychto beckovych GWG filmoch. Ken Lo znova necha paradne prehovorit svoje nohy, sem tam sa dockame aj solidneho kaskaderskeho kusku a ani prestrelky nie su uplne marne. Vysledkom je taky poctivy priemer svojej doby, ktory kazdeho fanusika zanru uspokoji. 5/10. ()

Reklama

Reklama