Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Před osmi měsíci byl při akci zvláštního komanda FBI, vedeného agentkou Williamsovou, těžce postřelen gangster Saša Petrosevič, který pracoval pro bosse Sonnyho Eckvalla. Po vyléčení postřelený muž skončil v nově otevřené supermoderní věznici Nový Alcatraz, kterou řídí cynický ředitel Warden, přezdívaný El Fuego. V den, kdy se má ve věznici konat poprava lupiče a vraha Lestera McKenny, přijíždějí šéf vězeňského úřadu Hubbard, soudkyně McPhersonová, která Lestera před sedmnácti lety odsoudila, a další úředníci. Sašu odvedou do popravčí místnosti, protože odsouzenec s ním chce mluvit. Jejich rozhovor je však přerušen výsadkem maskovaných parašutistů, kteří zlikvidují stráže a probijí se do věznice. Vede je Hubbardův zrádný asistent, sociopat Donny Johnson. Jejich dokonalý plán je narušen, když se vrtulník, který je měl dostat do bezpečí, zřítí a uvízne ve střeše nad sálem s celami. Donny se spojí s FBI. Potřebuje se dostat z věznice a hrozí, že bude zabíjet rukojmí, mezi nimiž jsou vysocí státní úředníci. Mezitím Saša likviduje jednoho člena komanda za druhým... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (185)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

laciná fraška kombinující matrix a bayeovu skálu,s řádně obtloustlým stevenem,který tímto filmem definitivně pohřbil svojí slibnou kariéru.laciné hlášky a rapující negři vás pekelně rozesmějí.Nechápu,jak mohl Steven tak strašně přibrat...od Lovce Policajtů neutel ani rok.Jeho škoda,to co se zněj stalo je komické. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

No ja neviem. S hodnoteniami ostatnych uzivatelov sa urcite nestotoznim. Asi som videl v poslednej dobe vela beckovych brakov a preto davam tri body. Vidiet film so Seagalom z poslednej doby, ktory je akcny aj zabavny je fakt raritia, avsak v tomto pripade existujuca.Zamyslat sa a rozculovat sa nad tym, ze ide o ixtu kopiu dalsich filmov je myslim tomto pirpade uplne bezpredmetne. ()

Reklama

Apophis odpad!

všechny recenze uživatele

Steven Seagal svého času natočil několik pěkných filmů. Vlasně čtyři, pěkné filmy: Tajný agent Jack T., Těžko ho zabít, Aljaška v plamenech a Glimmer Man. Od té doby se dívám na každý nový film se Seagalem v naději, že se vyrovná těmto čtyřem. Koukám, koukám...ale marně. Jak jsem již zmínil v jiném komentáři, tento záchvat kvality ho poněkud opustil. Ale poďme k tomuto filmu. Scénář tohoto filmu byl "odpad". Herecké výkony, rovněž "odpad". Režie, hádejte...ano, opět "odpad". O hudbě ani nemluvím! CO TO BYLO ZA SLÁTANINU!!? Ačkoliv jsem se opravdu, ale opravdu snažil, nenašel jsem na tomto filmu jediné pozitivum! Žádný kladný bod, nic! A nakonec trapný tik v oku téměř každého "hrdiny", (moment, to asi mělo být mrkání...). Jednoduše, koukat na tuto ... vyžaduje silné nervy a navíc je to ztráta času! Jen tak na závěr pro pobavení: Podle tohoto filmu, vrtulníku, který nejprve narazí do věže a potom proletí střechou stále zůstává funkční nejen kulomet, ale i oční zaměřování... Také vám to připadá zvláštní??? ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Dajte mi helikoptéru, lebo začnem plniť vrecia na mŕtvoly.“ (Pseudo)tvrdého rapera Ja Rula by som bol schopný ako-tak (skôr ako) akceptovať v trápnej komickej roličke natvrdnutého poskoka, ktorého stále všetci kopú do zadku a nakoniec mu niekto vystrelí mozog z hlavy. Ako tvrdého grázla z ulice, pri najbližšej príležitosti používajúceho streľbu obojruč? Ani náhodou, bejby. A Seagal? Ten tentokrát vyzerá mimoriadne fyzicky odpudivo. Takže renomé hercov zachraňuje aspoň drsňák Morris Chestnut (Jaskyňa, dvojky Anakondy a Prepadnutia v Pacifiku). Tým ale klady končia (no dobre, musím ešte spomenúť pôsobivú dekoráciu zhavarovanej helikoptéry a samopal zaseknutý v hermeticky sa uzatvárajúcich dverách, ale na 95-minútový film troška málo, nie?). Akcia je idiotská, sci-fi vložky bizarné (Alcatraz budúcnosti?) a dialógy silené („Poďme sa spolu porozprávať.“ – „So sviňami sa nerozprávam.“). ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Lahko podvyziveny slon menom Steven Sumo Seagal tentokrat v roli tajneho agenta trojpismenkovej organizacie kdesi v prasivej prdeli ...... ci pardon, ono sa to volalo Alcatraz. Okrem Seagala sa tu ukazal aj cernoch menom Ja Pravidlo, ale hrat nevie - tu si moze so samotnym Styvnom ruky podat. Zaroven sa tymto filmom Half Past Dead zacina odpadova cast Seagalovej tvorby. A uz sa z toho nedokazal vyhrabat. No nic to, filmovy vykal ostane vykalom. Co je na tomto filme dobre? Nic! Keby som mal vypisat vsetko to, co sa mi nepacilo, boli by to litanie tak na 20 - 30 stran. Prosim Vas, chce sa to niekomu citat? Lebo mne sa to nechce vypisovat, len komentar zostrucnim : tento film je rezisersky, herecky a scenaristicky vykal. 0 % ()

Galerie (71)

Zajímavosti (7)

  • Nia Peeples natáčela všechny kaskadérské a akční scény sama. (becki_tu)
  • Některé záběry z helikoptéry byly použity z vystřižených materiálů k filmu Skála (1996). (becki_tu)
  • Scénář k filmu byl napsán již před deseti lety pod názvem The Rock (Skála). V té době byl však zfilmován jiný scénář se stejným názvem, a tak tento scénář musel “počkat“ deset let, než byl zfilmován. (becki_tu)

Reklama

Reklama