Reklama

Reklama

Po bouřlivém rozchodu trpí Ben nespavostí. Aby se úplně nezbláznil, vezme noční směny v supermarketu. Pozoruje zákazníky a jeho fantazie se rozbíhá na plné obrátky. Ve své představivosti dokáže zastavit čas, atraktivní ženy svléká a kreslí jejich skicy. Nejvíce ho přitahuje Sharon, děvče za pokladnou, která možná zná lék na jeho nespavost... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (526)

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Promarněná příležitost. Především zezačátku má film ohromně našlápnuto a divákovi předkládá množství velmi originálních nápadů, což vrcholí scénou v supermarketu. Potom už jde vše jen z kopce, tempo zvolňuje, nápady došly a trvá to prostě moc dlouho. Tak jako mě první půlka zaujala, tak jsem si u druhé říkal, že byla nudná a zbytečná. ()

Kryšpín 

všechny recenze uživatele

Cashback je výborná komedie, která má v sobě střípky romantického nádechu, z kterých se nakonec složí celá sklenice. Přirozený humor v ještě přirozenějším ději, jehož expozici si prožil každý z nás. Proto si vás film získá hned od začátku a mnoho postav vám bude připomínat vaše přátele či nepřátele. Režisér si při natáčení krátkometrážní verze zvykl na herce natolik, že je obsadil i do celovečerní verze. Nevím, zda je to dobře nebo špatně, protože jsem tu kratší verzi neviděl. Ale opakování je matka moudrosti, takže herci určitě vypilovali své postavy a odehráli to výbornou. V některých momentech mi to připomínalo Nauku o snech a ten patří taky k mým oblíbeným filmům, takže prostě těch pět hvězdiček musím dát. On si to zaslouží a doufám, že se mi podaří sehnat i tu krátkometrážní verzi, která byla nominovaná na Oscara. ()

Reklama

Jossie 

všechny recenze uživatele

Nenechte se odradit obalem DVD, protože tohle je vážně moc milý film, nevšední, vtipný, vynalézavý s přehlídkou bláznivého osazenstva ze sámošky, kde vzal Ben noční šichtu, aby nějak využil čas, kdy nemůže spát po rozchodu s děvčetem, který mu zlomil srdce. Ben je sympaťák a tak si nějak poradí a já mu to moc přála. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $25,343Tržby Celosvetovo $2,268,488║ Rovnako ako po technickej tak aj po príbehovej stránke ide o prvotriednu prácu, kde mi možno trošku chýbali len nejaké viac odľahčené scény na slušné pobavenie(lebo dosť uletené postavy tam boli len možno nevyužili naplno ponúknutý potenciál) . Ináč sa jedná o jeden z filmom čo nesú zaujímavú myšlienku opierajúca sa v tápaní mysle po ťažkom rozchode z priateľkou. Taktiež pokiaľ ide o nahotu, tu je priam pre príjemné pokochanie vyplývajúce z príbehu, s pestrím doprovodným komentárom. /80%/ ()

Fr 

všechny recenze uživatele

230 kilo je potřeba k rozbití lebky. Lidské city jsou 100 krát křehčí.... Film o studentech s hormonálním přetlakem mi v první čtvrt hodince připadal dost nudný. Oživení přinesla práce v supermarketu a nahé slečny. Asi hlavně kvůli nim jsem vydržel a odměnou mi byla závěrečná třetina, která mě fakt ,,chytla". Takže jestli nemáte nic jinýho na koukání a jste schopni se naladit na melancholickou nótu, budete za svoji vytrvalost přiměřeně odměněni. A několikrát i vtipným kouskem. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (19)

  • Film obsahuje 18minutový krátký film stejného názvu v nezkrácené délce, který byl nominovaný na Oscara. (PogoJoe)
  • Šéf supermarketu Jenkins (Jay Bowen) během svých motivačních řečí použije několik odkazů na filmy Gladiátor (2000) nebo Heat (1995). (Zdroj: LFŠ) (ynot)
  • Ve scéně, kdy se Ben (Sean Biggerstaff) koukne na noční stolek a na digitálních hodinách je 4:08, vedle noční lampy lze spatřit jen šálek. V dalším záběru o 3 minuty později je ale v pozadí i porcelánový medvídek. (dan.pacino)

Reklama

Reklama