Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při prvním ošetření mladé dívky po autonehodě si House všimne, že trpí velmi vzácnou chorobou. Necítí bolest a nedokáže se potit. To doktora velmi zaujme a snaží se ji pořádně vyšetřit. Ona má však velkou starost o svou matku. Nátlak, který na ni tým vyvíjí, způsobí, že dívka v návalu rozrušení skočí přes zábradlí v hale nemocnice. House, kterému její záležitost nedá spát, dojde k závěru, že dívce něco ujídá látku označovanou jako B 12. Skutečně, při velmi drsné operaci z dívky vytáhne dlouhého cizopasníka... (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"You weren't shot because of leg pain, you were shot because you're a jerk." "Some think the two are connected." Epizóda č. 14, pásomnica a nadržaná Cameron. Diagnóza: B68.1 Tenióza zapríčinená Taenia saginata ()

Galerie (10)

Zajímavosti (5)

  • Kingston je neregistrovaná oblasť na okraji Princetonu v New Jersey. (Pat.Ko)
  • Rekord pre najdlhšiu pásomnicu drží Sally Mae Wallaceová z Great Grits, Mississippi, od 5. septembra 1991. Pásomnica mala skoro 11,30 metrov. (Pat.Ko)
  • Aškenázi sú Židia pochádzajúci z tých, ktorí v stredoveku žili v židovských komunitách pozdĺž rieky Rýn v Nemecku. Väčšina ich potomkov sa presťahovala na východ, aby vytvorili židovské komunity vo východnej Európe pred druhou svetovou vojnou. Asi 80% svetových Židov má takýto pôvod. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama